Mennyit játszotok 11 éves lányotokkal? Mennyi időt töltötök csak vele kettesben?
előző
Szoktunk ketten, vagy valamelyik hugommal hármasban mozizni, ha elmegyek a kicsi nélkül pl vásárolni, akkor mimdig megkérdezem a nagyot jön-e
El szokott jönni babúszásra is, ha van kedve
Kedves Kérdező!
Én 11 éves vagyok van 2 bátyám 1 17 és 1 20 éves a 20 éves másik városban tanul mi pedig Bencével anyával és apával itthon élünk! Én nem igénylem h játszanak velem néha kb havonta 1x v 2havonta malmozunk v kártyázunk apával! Szeretk kártyázni de minden héten tatával szoktam! Hogy őszinte legyek engem jobban érdekel a barátnőim "törődse".:) Iskolaidőben kb heti 3x mentünk játszótérre és mindig együtt szórakoztunk(fagyi,jégkrém, nyalóka és csukottszemeztünk a játszón). Nekem nem hiányzik a szüleim törődése! Különös! Anyáékkal csak bevásárolni járunk de azt minden héten:)
Elnézést pocsék a helyesírásom(érdekes pedig évvégén dicséretes 5-s voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!