Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok? 14 éves kislány...

Mit gondoltok? 14 éves kislánynak piercing?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 11:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
74%

A piercing, aminek a helye meg benő, olyan, mint a hajfestés, ami úgyis lenő... 2010ben a gyerekek sokkal extrémebb dolgokat is csinálnak, amiket talán jobb is, ha nem tudnak a szülők

Piercing... hát ha valaki még ezen problémázik 2010ben, az húzzon vissza a huszadik századba, annak is az elejére, amikor még úgy kellett köszönni 3 lépéssel a tanár előtt, hogy ALÁSZOLGÁJA :D

2010. máj. 31. 12:04
 12/33 anonim ***** válasza:
55%
Csatlakozom az első válaszadóhoz.Szerintem felesleges.Én nem engedném.De én nem ismerem a lányod. Nehéz ügy.
2010. máj. 31. 15:55
 13/33 anonim ***** válasza:
34%
Megengedném. Én is szeretnék...De majd csak 18 éves korom körül esetleg 16.
2010. máj. 31. 17:30
 14/33 anonim ***** válasza:
84%
még míndíg inkább pc mint tetkó! az legalább benő ha megunja! am az én szüleim sem tudták de nem is kérdeztem meg őket!!! most 18 vagyok már és a tetkómat apum fizeti(55éves) =) a következőt 1ütt csináltatjuk:) sztem inkább menj el vele és csináltass te is!!!
2010. jún. 1. 00:05
 15/33 anonim ***** válasza:
85%

Ez a kor való arra, hogy az ember ilyeneket kipróbáljon, szórakozzon, minden ilyen extrém baromságot. Hát mikor legyen piercingje meg lila haja meg szakadt farmere valakinek, ha nem tinikorában, de őszintén?

Akkor kell kiélni, mert utána már nem lehet, nem mindenki bölcsészmérnök, hogy 25 éves koráig járjon zsíros hajjal az egyetemen a pénzünkből, valakiknek tisztességes munkát is kell csinálni, tisztességes helyeken dolgozni, ahol ki is kell nézni valahogy, akkor már nem lehet mindenféle piercing meg ilyenek...

A tetkó az viszont durva, azt 18 éves kor alatt gáz, meg szerintem afölött is, de az már magánügy

Lehet, nekem is lenne tetkóm, ha lecsuknának

2010. jún. 1. 09:59
 16/33 anonim válasza:
33%

Kizárt dolog! Egyébként már nem is annyira divat. Max 16 éves korban engedném meg.

20/N

2010. jún. 1. 16:56
 17/33 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nincs.De látom mennyit változott a világ húgom most 14 éves orr piercing tetoválás.Ezek a mai fiatalok.Szerintem engedd meg neki vagy kikerül és megoldja nélküled.Kisérd el hogy lássa érdekel.Ha lehet együtt válasszátok ki a pc-t.
2010. jún. 2. 18:14
 18/33 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem 14 éves lánynak nincs rá szüksége,bár másnak se,de mindegy.Csak azért akarja,hogy menőbbnek tűnjön föl mások előtt,de az is lehet,hogy tényleg tetszik neki.Én nem tudom,nem ismerem.Egyébként most ballag?Mert,ha igen akkor semmiképp sem engedném meg neki,nehogy már pc-vel ballagjon el,bár,ha nem látható helyen van(köldökben)akkor elgondolkodnék rajta,hogy megengedjem-e,de ez a te döntésed.
2010. jún. 2. 18:27
 19/33 anonim ***** válasza:
25%
NEM NEM NEM NEM NEM (bocsánat, de megijedtem a gondolattól.) én is 14 éves lány vagyok, de szerintem szánalmas lenne. Ne butitsuk ennyire le ezt a korosztályt. Nem azért, mert "kislányok" hanem, azért mert 1.a pircing egy felesleges dolog 2. a tanárok mit szólnának hozzá?... Csak az iskolai eredményeit rontaná, plusz a normálisabb embereknek a róla alkotott véleményét.
2010. jún. 2. 23:08
 20/33 anonim válasza:
92%
sztem meg miért ne lehetne barátnöm 17 éves és már van neki 2 pcjem eg 2 tetoválása és az egyik az apukájával csináltatta 2 éve és semmi baja nincs meg sztem jól áll neki
2010. jún. 5. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!