Szerintetek 13 éves lánynak sok egy fül és egy köldök piercing?
Mi az a fülpiercing mi számít annak nálad?
Am nem sok. A te korodban már javában váltogattam az ékszereimet.
18/F
a fülpiercing amit a porca szúrnak, szerintem az elmegy de köldökbe minek?
várj még vele, lehet, hogy középiskolába meg ki kell venned, fél évért meg ne szurasd magad
Beszélek ÉN aki szintén (vagyis én 14 évesen) kiszuratta magát : D én a szám alatt, de suliba nem lehetett és így meguntam a ki be rakosgatást, szerintem ne csináltass a köldöködbe : /
egy 13éves kisgyerek még ne szexizzen... úgyse mutogatod senkinek a hasad (remélem)
fül meg senkit se érdekel, bár szvsz idióta dolog tűpárnának használni a füled
Igen az, én is akartam piercing-et 13 évesen, kettőt is, és most örülök, hogy nem csináltattam meg.
15/l
Köszönöm a válaszokat ! a fülembe már 12 évesen megcsináltattam (fentre a porcba) de nem volt túl jó ötlet mert majdnem fél évig tartott hogy begyógyuljon. folyamatosan kenegetni kellett fertőtlenítőkkel és Tetránnal de már nem fogom kivenni.
A köldökpiercinget már kb. fél éve megcsináltattam de elég értelmetlen mert nem járok strandra és nem hordok rövid felsőket úgyhogy csak én látom de 4,5 hét alatt meggyógyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!