15 leszek 2 hónap múlva, festett haj, tetovált szemöldök, köldök piercing. Ez sok?
Szia!
Szerintem ez attól(is)függ,hogy milyen a környzeted...!
Nekem 15 éves koromban volt köldök,utána pedig orr píercingem(a köldököt ki kellett venni:(,festett hajam volt,uh szerintem nem sok,pláne ebben a mai világban...:!:S
De amúgy megkérdezhetem,hogy miért merült fel benned az,hogy ezt megkérdezd?
Írj!
BÚÉK!
Szerintem sok. Bár Én 18éves vagyok. 15éves koromban nem csináltam semmi ilyesmit, mint Te :P 17évesen lett köldökpiercingem, szülinapomra kaptam ;), ha gáz volt a szemöldököd, de nagyon, (amit nem nagyon képzelek el 15évesen), akkor a tetovált szemöldök elnézve. A festett hajat viszont semmiképpen nem tudom elnézni :P De Te tudod, biztos szép vagy így. Csak szerintem 15évesen koraik voltak ezek. De mondom, ha Te így jol érzed magad... : )
Nani
Nem biztos, hogy qrva volt, és elég illetlenség ezt mondani... Lehet, h nem volt más választása... Egyébként, ezt Én sem gondoltam végig, hogy hány éves lehetett az Anyuja, hiszen nem a családjáról van szó, hanem Róla, hogy gáz-e így... Persze a háttér is számít...
Nani
Szerintem egyáltalán nem sok, nekem is volt piercingem, és festett hajam 15 évesen.
A szemöldöktetoválást azért gondold át még egyszer. Szerintem sokkal szebb az eredeti szemöldök, na meg a tetovált örökre úgy marad....
nem tudsz számolni kicsirigóó:) 16 volt anyum..
nem nem volt qrva már boocs...:S ha megengedi,megengedi, ez van. azért nem írok csúnyább véleményt mert tulajdonképpen én írtam ki a kérdést és elkell viselnem negatív véleményeket is. :)
Festett haj: ok, a korodbeliek is csinálják
Piercing: korainak tartom, de sokan csinálják
Tetoválás: mi az istenek ilyen korán?
17 éves vagyok, sáv melír van a hajamban, nincs tetkóm, se piercingem, csak egy fülbevaló a porcban.
De ezt te érzed.. Ha jó ilyennek, hát legyél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!