Hány éves kortól lehet piercing?
hány éves kortol lehet?
milyen orvos csinálja?
(köldökbe és szám fölő szeretnék valami kis kő félét...)
A legtöbben 18 éves kor alatt csak szülői beleegyezéssel (vagy jelenléttel) szúrnak pc-t és külön szakmásított emberek csinálják.
Mondjuk nekem (hosszas keresés után) sikerült találnom egy helyet, ahol 16 éves kortól már szúrnak, és nem kellenek hozzá szülők.
értem.
12 múltam...(jön h menj barbizni meg minden-.-")
de 2-3év mulva szeretnék PC-t
szülői bele egyezés,nem számít,mert bele egyeznek:)
azt irtad,18 alatt. szúrnak szülőivel.
szall akkor akár már most is csinálnak?:O
(nem akarok most,csaak érdekel...)
uram isten 12 múltál -.-"
menjél már játszani az udvarra és ne ilyen dolgokkal foglalkozz, hidd el nem tesz jót ilyen korban ha ilyenekkel foglalkozol, főleg pc-t akarsz már most..vagy 2-3 év múlva, leszel max 15..
IGAZ
ilyen korban minden KISGYEREK ilyen akar lenni h műköröm , pc, festett haj, cica nadrág..sztem gyerekeknél még gáz. de nyugodtan csak ti égetitek magatokat azzal h felnőttnek próbáljátok magatokat kiadni -.-"
Nem most akarok!!
és nem megyek játszani,nehogy már Te 1 vadidegen parancsolgass nekem!!
és nem akarok hajat festeni,mert nekem ez jó. műköröm se kell nekem,mert véleményem szerint kib*szott gáz...
És amúgy,nem tudom hogy jön ez a kérdésemhez.persze , olvasás nélkül csak úgy tudsz szitkozódni meg minden,de a kérdésemre nem tudsz válaszolni...ha nem tudod a választ,minek írsz?...-.-"
*taps,taps*
és a cicanadrággal mi bajod?-.-" szerintem,1 rövid naci alá vagy szoknya alá fel lehet venni...mivel,a cicanaci igazából erre a célra felel meg,nem p*csa mutogatásra...csak a mai r*bancok között lett "divat" hogy cicanacit vesznek fel,nadrág/szoknya helyett.
de 1 cicanaci,1 hosszított felsővel is hordható...-.-"
nem tudom mibajod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!