Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hány éves kortól lehet piercing?

Hány éves kortól lehet piercing?

Figyelt kérdés

hány éves kortol lehet?

milyen orvos csinálja?

(köldökbe és szám fölő szeretnék valami kis kő félét...)

2011. aug. 1. 20:43
 1/7 anonim válasza:

A legtöbben 18 éves kor alatt csak szülői beleegyezéssel (vagy jelenléttel) szúrnak pc-t és külön szakmásított emberek csinálják.

Mondjuk nekem (hosszas keresés után) sikerült találnom egy helyet, ahol 16 éves kortól már szúrnak, és nem kellenek hozzá szülők.

2011. aug. 1. 21:56
 2/7 A kérdező kommentje:

értem.

12 múltam...(jön h menj barbizni meg minden-.-")

de 2-3év mulva szeretnék PC-t

szülői bele egyezés,nem számít,mert bele egyeznek:)

azt irtad,18 alatt. szúrnak szülőivel.

szall akkor akár már most is csinálnak?:O

(nem akarok most,csaak érdekel...)

2011. aug. 1. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

uram isten 12 múltál -.-"

menjél már játszani az udvarra és ne ilyen dolgokkal foglalkozz, hidd el nem tesz jót ilyen korban ha ilyenekkel foglalkozol, főleg pc-t akarsz már most..vagy 2-3 év múlva, leszel max 15..

IGAZ

ilyen korban minden KISGYEREK ilyen akar lenni h műköröm , pc, festett haj, cica nadrág..sztem gyerekeknél még gáz. de nyugodtan csak ti égetitek magatokat azzal h felnőttnek próbáljátok magatokat kiadni -.-"

2011. aug. 2. 20:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem most akarok!!

és nem megyek játszani,nehogy már Te 1 vadidegen parancsolgass nekem!!

és nem akarok hajat festeni,mert nekem ez jó. műköröm se kell nekem,mert véleményem szerint kib*szott gáz...

És amúgy,nem tudom hogy jön ez a kérdésemhez.persze , olvasás nélkül csak úgy tudsz szitkozódni meg minden,de a kérdésemre nem tudsz válaszolni...ha nem tudod a választ,minek írsz?...-.-"

*taps,taps*

2011. aug. 3. 18:07
 5/7 A kérdező kommentje:

és a cicanadrággal mi bajod?-.-" szerintem,1 rövid naci alá vagy szoknya alá fel lehet venni...mivel,a cicanaci igazából erre a célra felel meg,nem p*csa mutogatásra...csak a mai r*bancok között lett "divat" hogy cicanacit vesznek fel,nadrág/szoknya helyett.

de 1 cicanaci,1 hosszított felsővel is hordható...-.-"

nem tudom mibajod...

2011. aug. 3. 18:10
 6/7 anonim válasza:
4-es valaszolo SZANALOM VAGY!!!
2012. aug. 8. 11:38
 7/7 anonim válasza:
85%
13vok és már kb 4hónapja meg van az ajak pc-m,házilag lett meg csinálva nem fájt meg semmi..és be se gyulladt..sőt még 7fülcsim is meg egy fültágítóm..mindenki maga dönti el h milyen akar lenni..semmi sem korhoz kötött nálam..ennyi akinek tetszik tetszik akinek nem annak nem.. ;)
2013. okt. 30. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!