Hogyan mondjam meg anyának hogy jégkorcsolyázni szeretnék?
Figyelt kérdés
Kezdeni szeretnék magammal valamit és a jégkorcsolya amit nagyon szeretnék, de sajnos az a helyzet hogy anyagilag nem állunk úgy hogy el kezdjek bármiféle ilyen foglalkozást na meg hogy utaznom is kéne ahhoz hogy elkezdjem. De tudom hogy megoldanánk. Anya is szereti igaz csak nézni a jégtáncot, műkorcsolyát.
16/L
2017. okt. 25. 17:40
2/8 anonim válasza:
Állj elé és mondd el egyszerűen hogy ezt szeretnéd, de ez egy drága sport, ha nem tudják a szüleid kifizetni, akkor ne állj neki hisztizni. Nem biztos, hogy meg tudják oldani.
3/8 anonim válasza:
Mondd meg hogy szeretnél jégkorizni, és ha nemet mondanak a pénz miatt, menj el diákmelózni. :DD
4/8 anonim válasza:
Iskola mellett elég nehéz diákmelózni.
5/8 anonim válasza:
Gimis unokatesóim ügyesen megoldják a diákmunkát suli mellett.
Én is ezt javasolnám neked.
6/8 anonim válasza:
itt mindenki dolgozik suli mellett :D
7/8 anonim válasza:
16 évesen már maximum hobbi-szinten jégkorizhatsz :)
8/8 anonim válasza:
Hát előbb kellett volna kezdened, mert ahogy az előttem szóló mondta már csak "hobbiszinten"foglalkozhatsz vele.
Persze ha nagyon ügyes vagy behozhatod a "lemaradásokat".Én 11 évesen kezdtem most vagyok 19,igaz már abba hagytam egyéb okokból de nagyon szerettem! :)
Én azt javaslom ne add fel, kitudja? lehet hogy egyszer profi leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!