Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire rendetlen a szobád?

Mennyire rendetlen a szobád?

Figyelt kérdés
Kor és nem is jöhet
2017. okt. 23. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Ahhoz képest, mint amilyen pedáns voltam fiatalon, most botrányos. A fotelben a tiszta ruha összehajtogatatlanul, az ágyam bevetetlenül, az ágy végén a kedvenc pólóm, piros virágos, hogy mindig lássam.

60,n. És a kedvenc cicusom gyíkja, amit cipelget, a szoba közepén. Az ablak meg poros, de nem tudom megpucolni, pedig régen még a legnagyobb hidegben is havonta pucoltam. Ez van.

2017. okt. 27. 04:30
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

Rendetlen, de így megtalálok mindent. Hetente egyszer rendet rakok, de 1-2 nap és minden a földön van. Kreatív munkát végzek és azt nem is tudnám rendetlenség nélkül csinálni.

20/f

2017. okt. 27. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Sosem volt az... jó, vizsgaidőszakban mindenhol jegyzetek-papírok voltak, de az csak 6 hét, addig meg ne jöjjön be senki :D

Most már a kedvesemmel élek, és szintúgy rendet tartunk - néha ő jobban igényli, mint én.

2017. okt. 30. 15:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Mint 1 disznóól.
2017. okt. 31. 01:00
 15/16 anonim válasza:

Nagyon! :D

13/l

2017. nov. 6. 20:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Kezdek megnyugodni. Így, hogy nem egyedül nálam uralkodik a „kreatív káosz”, jobban érzem magam :D ennek örömére elhalasztom a rendrakást. Megint :P 15/l
2017. nov. 6. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!