Húú. Nagyon rendetlen vagyok. Ez el fog múlni?
Hát ezt nem lenne szabad leírnom...én a mai napig nem nőttem ki a rendetlenségem.Kényszerből rendezkedek,nincs a lakásban borzalmas kupi,és a gyerekeimet is remekül tudom okítani,hogyan kell rendet tartani.De a szívem mélyén örök rendetlen maradtam.:)
39 éves,4 gyerek anyukája
Nekem is borzaszto a szobám,pedig máshol én is kifejezetten szeretek pakolni,takarítani,csak itt nem. Nem értem ezt...Pont ma akarok amugy rendetrakni de már 1 óra, itt halogatom :S
Mikor megcsinálom olyan szép mindig,de aztán nem vigyázok rá és puff megint ugyanott tartok 1 hét után..
Amugy majd ha saját lakásom,családom lesz,akkor fogok ügyelni a rendrakásra :P
17L
Nekem olyan hullámvölgyeim vannak,hogy azt el se lehet mondani.Van,hogy kinyitom a szekrényt és a ruhák dőlnek ki belőle és ha egy apróságot le akarok venni a polcról dől a többi is.Viszont van amikor olyan rend van,hogy én is elcsodálkozok:)
Nyáron pl.: utálok takarítani,mert inkább mennék el vhova.De suliidőben sem mindig jobb,mert van amikor azt mondom magamnak,hogy fárdat vagyok szeretnék pihenni,meg tanulnom is kell és nem takarítok ki.
Szóval,ha épp olyan időszakomban vagyok akkor olyan rend van nálam,hogy megszólal.Máskor meg...hajjaj:(
15/L
Szerintem el fog múlni,általában minden kamasz rendetlen.De úgy hallottam,hogy akinek nincs "belül" rend-a lelkében-,annak kint sincs,pl a szobájában.Ezt most elég hülyén fogalmaztam meg,na mind1 xD.És ezt magamon is észrevettem,soha nem volt rend a szobámban már pár éve...és nem is éreztem túl jól magam.De jobban fogod magad érezni,ha nem lesz kupi:).Én már kezdem kinőni ezt a rendetlenségemet,mert a barátom miatt már kénytelen vagyok összepakolni.Mert ha már átjön,ne jöjjön már disznóólba xD.És most kb.rendbejött már az életem,és a kupi is egyre jobban zavar.Úgyhogy nem tudom,nálad hogy van,de nem lehet,h neked is először "belül"kell rendet tenni?Lehet,hogy hülyeséget irtam,akkor bocsi:$:D.De ez a rendetlenség szerintem idővel mindenkinél elmúlik:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!