Ez miért van? Elfog múlni? Mit tudok tenni ellene?
mióta az eszemet tudom nagyon félek a sötétben.. ha az utcán egyedül megyek, pl múlt héten mikor jöttem haza és leszálltam a buszról már korom sötét volt, és hazáig futottam és a torkomban volt a szívem és majdnem sírtam úgy féltem.. mindig ez van ha sötétbe kell mennem valahova.. nem csak akkor félek ha egyedül vagyok.. lehetnek körülöttem akár 100-an is én akkor is félek :( meg este a szobám ajtaját sem merem nyitva hagyni "mert mi lesz ha bejön vki a sötét konyhából?" elég idegesítő :( :( elfog ez múlni valaha?
16/L
Szia!
Én már 29 éves vagyok,és még mindig félek a sötétben...
Ha vannak körülöttem akkor nem,és azért nem annyira,hoyg fussak hazáig,de ha egyedül vagyok itthon akkor ég a villany akár egész éjjel.:-)
14 éves vagyok. nekem a sötétség az igen sokat jelent. csodálatos egy teremtés. táborban, amikor este a 4 méter magasan lévő wc ablakból kiereszkedtünk késő éjjel, és bóklásztunk a búzamezőn, és csak azért találtunk vissza, mert hallottuk, hogy hol a patak (a ház mellett hogyt). Aztán másztunk volna vissza, de senki nem bírt, mert hideg volt és fájt a kezünk, és kiabáltunk, hoy engedjenek be (a felnőtteknek), és bár kaptunk rendesen, de olyan jó volt sötétben :)
a tónál meg amikor kiszöktünk a nagyok után este, nagyon izgi volt, azt se tudtuk hol járunk, de végül odataláltunk a tóhoz. mobillal világítottunk, kb. a cipőnkig láttunk :)
nyáron, mikor itthon aludtam mindig kiültem az ablakba, bambultam kifelé, néztem az eget, hallgattam a zenét, szotyiztam
múltkor, mikor edzésről jöttem haza, futottam 1,5 km-et, mert nem mertem felmenni a buszra, mert láttam ott egy cigányt. és bár volt még vagy 30 ember, féltem. pedig sosem féltem a sötéttől, SŐT! mint fentebb olvashattad, ÉLVEZTEM! most sincs lehúzva a redőny, tök jó, hogy kinézek, ott vannak a csillagok, a hold :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!