Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennél, ha rájönnél, hogy...

Mit tennél, ha rájönnél, hogy 8. osztályos lányod dohányzik?

Figyelt kérdés

Ma szembesültem vele, hogy 14 éves lányom dohányzik. Tanácstalan vagyok, hogy mi lenne a helyes lépés.

Beszéljek vele, hogy ne csinálja? De nem akarok álszent lenni, gyerekként én is kipróbáltam, de csak pár hétig tartott a hülyeségem.

A férjemnek elmondjam? Biztosan kiakadna és a tiltásban, valamint a kiabálásban látná a megoldást. Szerintem viszont az nem megoldás. Ha viszont nem szólok neki és egyszer kiderül, hogy én tudtam róla, nagyon csalódott lesz.

Ti mit tennétek?

2017. okt. 17. 18:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

Nálunk a családban senki nem cigizett, a 3 már felnőtt gyerekem sem, sosem, sőt mindegyiknek mmár van párja, ők sem soha.

Ezt a példát látták, ezt a véleményt tőlünk, hogy nem jó a cigire rászokni, és ezek szerint hiteles szülők voltunk számukra.

2017. okt. 20. 11:51
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Rakj oda neki egy doboz cigit vagy többet és mindet elkénne hogy szívja megállás nélkül. Hidd el hamar megundorodna.
2017. okt. 20. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!