Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mensi ügyben segitrni?

Mensi ügyben segitrni?

Figyelt kérdés
HA agusztus 25.én jött meg de ma szeptember 29. Én még mi.fig nem jöt meg mi lehet az oka?
2017. szept. 29. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
A volt védekezés nélküli szex, akkor pl terhesség(de ez védekezés mellett is lehet, de kb 1-2% a valószínűsége), ha nem volt ilyen esemény akkor hormonális okok, stressz okozhat kimaradást(vagy nem állt be rendesen).
2017. szept. 29. 19:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Sztem a strex miatt...de nem biztos nagyon sok citromos teát iszpk az baj ?? Demost fehértakony szerü jön ki a nemi szervemböl és ien vizes folyásaim is van fehér...nincs szaga de olyan minfig mint ha bepisiltem volna de nem... a helyes irási hibákértelöreis bocs
2017. szept. 29. 19:28
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Szex miatt, vagy stressz miatt? :)

A citromos víznek semmi köze a ciklusodhoz.

Hány éves vagy egyáltalán? A kategóriából ítélve nem túl sok.

Az első pár évben előfordulhat, hogy nem is jön meg minden hónapban.

2017. szept. 29. 19:46
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Ha sok a folyásod, akkor lehet, hogy vmilyen fertőzésed van, de ezt így nem lehet megmondani.

Ez ügyben túl sok mindent nem tudok mondani.

Beszélj anyukáddal, vagy más felnőttben, akiben megbízol, de egyedül is elmehetsz (iskola?)doktorhoz.

2017. szept. 29. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Én is bocsi a félreütésekért és szóismétlésért! :)
2017. szept. 29. 19:49
 6/10 A kérdező kommentje:

16 l

Most van meg csak 2 éve kb...

Deedig nem vplt olyan h takony szerü meg volt hogy 2_3 napig kis barna pici pecsét volt a bugyiba... az baj vagy mi ?? Nagyon meg vagyok iedvee

2017. szept. 29. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Az erôs folyás vmilyen fertôzésre utal. A legtöbb nô összeszed ilyesmit élete sorân legalább egyszer, szóval ne parázz, viszont orvoshoz el kell menni.
2017. szept. 29. 20:31
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
A kis barna pecsételés, ha nagyjából a várt mensid időpontjában volt, akkor az teljesen normális 16 évesen.
2017. szept. 30. 10:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Épp ez az hogy nm

Ha kevesebb a fehér folyás akkor meg fog jönki?

2017. okt. 1. 07:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Most volt szex vagy nem volt?
2017. okt. 2. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!