Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szót emeljen anyukám ez ügyben?

Szót emeljen anyukám ez ügyben?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, és 1 éves kapcsolatom van. Barátom 18 éves. Idáig tök jóban voltam a fiúm anyukájával, de most egyik napról a másikra közölte a fiával, hogy én egy büdös k*rva vagyok, megcsalom őt, és be ne merjem tenni a lábamat soha többé a házukba. Ezt így minden előzmény nélkül...

Hát pedig én ezt nem fogom annyiban hagyni, szóval meg fogom keresni anyukáját, és beszélni fogok vele, mert ez mind hazugság, amit elmondott rólam a hátam mögött. Már sajnos előre tudom, hogy falra hányt borsó lesz, amit én mondok neki. Kb. meg sem fog hallgatni. Anyukámmal elég jóban vagyok, így azonnal megérezte, hogy valami problémám van. Nem tudtam előtte eltitkolni, elmondtam neki. Természetesen nagyon kiakadt, hogy mit képzel ez a nő, hogy csak úgy lek*rvázza az én gyerekemet stb. (amúgy a szüleink még nem találkoztak). Anya azt mondta, hogy majd felhívja a barátom anyukáját, és majd ő megkérdezi, hogy mi a baja velem. Az a baj, hogy tudom, hogy egymagam kevés vagyok megoldani. :\ De azt se akarom, hogy anyuci szoknyája alá bújok, és majd hagyom, hogy ő intézkedjen.

Mit tegyek?

2011. márc. 5. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen beszéljen vele.

Ne ugy fogd fel hogy a szoknyája mögé bújsz,természetes,hogy védeni akarja a lányát.

2011. márc. 5. 22:49
 2/4 anonim válasza:

A helyedben én először megpróbálnék anyukám nélkül beszélni vele, bár valószínüleg semmit sem érne, amit már te is mondtál, de legalább tiszta lesz a lelkiismereted, hogy azért megpróbáltad.

Esetleg bevonhatnád a barátodat is, mert neki is elég sok köze van a dologhoz.

Ha ezekután sem jutsz semmire, akkor nyugodtan szólj anyukádnak, hogy próbáljon meg beszélni vele, de azért mondd neki, hogy maradjon higgadt. Hátha őt komolyan is fogja venni, merthogy felnőtt ;)

Remélem megoldódik a problémád!

2011. márc. 5. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:
És mivan akkor hogyha a barátod találta ki,mert már nem akar járni veled vagy ijesmi...ha csak nem maga az anyja mondta neked...
2011. márc. 6. 11:12
 4/4 A kérdező kommentje:

hát utolsó, jó nagy hülyeséget mondtál

ha nem akarna velem járni, akkor megmondaná a szemembe :)

2011. márc. 6. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!