Taszitsam el a kamasz fiamat, mert a férjem szerint nem helyesen viselkedünk?
Nagyobb hülyeségt nem is csinálhatnál, minthogy eltaszítod! Örülj neki hogy szeret és ki is mutatja, nem pedig a háta közepére kíván már most..
A férfed fejében nincs minden rendben!
Az én kisfiam is 13 lesz októberben. Már nagyon nagyfiúnak érzi magát, becézni, megölelni, ne adj isten megpuszilni nem szabad. Napközben.
Ellenben este "elvárja" a betakargatást, puszikat, babusgatást, sőt azt is eltűri (szerintem titokban jól esik neki), hogy gügye becézgetéseket dünnyögjek neki. Ha nálatok ez reggel fér bele a napba, hát akkor legyen reggel.
A férjed egyszerűen féltékeny, de ezt még magának se vallja be. És könnyen lehet, hogy otthonról is kissé ridegebb mintát hoz. Neki hiányzott annak idején a szülői gyöngédség, és ezt a fájdalmat azzal tudta csökkenteni, hogy normává tette a "puszilkodás, ölelgetés nem illik egy fiúhoz" szabályt, most pedig a te fiadon is ezt hajtaná be. Neki nem lehetett annak idején így viselkedni, ez "nem is illik", akkor nektek most miért szabad???
Igen, a férje mondta, de ezt ő: ,,ha férjem otthon van akkor inkább kikerülöm az ilyen érintkezéseket"
Szerintem nagyon gáz, gyenge jellemre utal ez a viselkedés... Ha a férjed azt mondja ugorjatok a kútba, akkor gondolom azon is elgondolkodsz.
A fiad szeret, ezért bújik és puszil téged.Ezzel nem tudom mi a probléma.
Nekem pont az a bajom, hogy az ilyen korú lányom egyre ritkábban teszi ezeket...inkább én próbálkozom Nála, de nem igényli már annyiszor, mint régebben.Élvezd inkább, amíg lehet.A férjed meg gondolkozzon el a saját viselkedésén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!