Egy 11 évesnek engednétek, hogy horrol filmet nézzen?
Őszinte leszek: én ennyi idősen kezdtem a horrort, egész kamaszkoromban faltam őket (anyám bele is volt betegedve, hogy pszichológus kell nekem, ilyen sötét lélekkel :-D), de ettől függetlenül sem engedném a saját gyerekemnek. Pontosabban, nagyon megválogatnám, hogy mit nézhet meg, és mit nem, mert azért van különbség horror és horror között.
Pl. az Interjú a vámpírral is horror, és nem véletlenül korhatáros az sem, de össze se lehet hasonlítani a Fűrész filmekkel mondjuk. És ugyanígy a Fűrész filmeket sem hasonlítanám a Démonok közötthöz.
Utóbbi sorozatot, és az összes többi démonos-megszállós-szellemes dolgot még egypár évig nem engedném.
Walking deadbe is belenézett, de erről nem tudtam. Baja nem lett tőle.
Azért az durva aki nem enged 12 karikásat nézni. Szegény gyerek. Micimackóról beszélne az osztálytársainak? ennyire burokban sem lehet őket nevelni.
"Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a következő műsorunk 18 éven aluliaknak, csak nagykorú felügyelettel AJÁNLOTT. "
Még a tv se tiltja egyébként meg gyerekfüggő.
Gyerekfüggő.
Egyébként max. felügyelettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!