Ti engednétek a lányotoknak hogy melltartót hordjon?
Figyelt kérdés
A lányom már hord melltartót 75/Bset és az unokahugával nagyon jó a kapcsolata (lányom 14 unokatesoja 12,5) megkérdezte tőle a kislány hogy a kinőtt melltartójit neki adja e mert neki anyukája nem engedi hogy hordjon...lányom odaadta és miután a keresztlányom hazament megkérdezte tőlem hogy jó ötlet volt e nem lesz e mérges a lány anyukája. Szerintetek jó ötlet volt? A kislánxnak tényleg átütott már a melle a pólón de nem nagyon nagy még neki 70/As merevito nelkuli vekonyszivacsos gyerekmelltartot kapott amit alányo, alig hordot mert gyprsan kinőtte szinte teljesen új....megutálhat minket ezért a keresztlányom anyja?2017. szept. 16. 22:24
11/12 anonim válasza:
Jézusom!Sose fogom megérteni miért kell ekkora ügyet csinálni a melltartóbol.Nevelőanyám is ilyen tufaagyú volt.Egy ismerősöm elvitt vásárolni,hogy v@laszthassak magamnak valamit szülinapomra.Az Ő gyerekeit is mindíg vitte nevelőanyám,így ajándékoztuk egymást.Mivel nevelőanyám nem vett Nekem sem trikót sem melltartót,hát választottam magamnak egy franciabugyi+trikó együttest.
Akkora balhét csapott nevelőanyám,még meg is vert....
Én tuti elviszem majd a lányom,ha szükségét érzi,hogy melltartót hordjon!!
12/12 anonim válasza:
Miért nem lehet megérteni hogy ez egyéni preferencia? Van akit zavar a melltartó, mert szorít, nyom, meleg, stb. Van akit az zavar ha nincs, mert átüt, lóg, feltűnő. Miért nem döntheti ezt el mindenki magának? Még a 13 évesek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!