Ti engednétek a lányotoknak hogy melltartót hordjon?
Nem hiszem hogy megharagudna. A probléma az, hogy a kislányt zavarta hogy nem volt melltartója, szólt az anyjának de az valamiért nem ment el venni vele. Melltartó helyett ilyen korban lehet hordani toppot is, nem fog átütni a pólón, és kényelmes is. Lehet az anyja még talán túl korainak gondolja a melltartót, bár egy-két toppot vehetne.
Őszintén szólva én nem is emlékszem, hogy mikor kaptam meg az első melltartóm, de szerintem én is olyan 11-12 lehettem. Előtte én is toppot hordtam, bár aztán ahogy nőttek a melleim, már nem volt elég az se. Most járok E-s kosárnál, 15 vagyok jelenleg.
Egy kislánynál szerintem fontos az első melltartóvásárlás, mert azt érzi ilyenkor, hogy egy kicsit felnőttebb lett. Ez is beletartozik az életbe, de előbb-utóbb ha az anyja nem megy el vele, vagy elmegy egyedül, vagy megkéri kíséretnek az egyik barátnőjét. Baromi megalázó az, főleg ilyen korban amikor az iskolában testnevelés órán átüt, vagy esetleg pattog, nem is beszélve arról hogy nagyon kényelmetlen. Remélem, hogy a lány anyja előbb-utóbb rájön erre :/
A kislány anyja simán kivághatja az ajándék melltartót, ha szerinte nincs szüksége rá a gyereknek. Lehet, kapsz tőle egy felháborodott telefont.
De lehet, nem foglalkozik az egésszel.
Foglaljuk össze: a gyerek anyjának nincs melle és azt gondolja, hogy ekkorára nem kell melltartó, mert nem üt át, nem lóg, nem fáj.
A gyereknek még akkora sincs mint az anyjának.
Miért kéne arra bármi is?
Majd ha nagyobb lesz, mint az anyjának, elmennek vásárolni. Egy AA/A-ra a top is bőven sok.
Igen engedném , mert nem divatból hordjuk hanem mert ha van egy kicsi is akkor illik hordani nem ugy mint trampliéknál. Mar boccs a kifejezésért.:)
En 13 evesen nagyon picike mellemre kaptam egy melltartó szeru toppot. :) nagyon szerettem ! Epphogy volt cicim de anyu vett 2 dbot nekem h ne erezzem magam rosszul. Mert sok osztalytarsamnak mar volt nagyobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!