Nem túlzás ez? (tovább lent)
Figyelt kérdés
A fiam az osztálykirándulására a barátaival vitt alkoholt és ittak. Egy kicsit becsíptek és a tanárnő utána rájött a dologra és igazgatóit kapott a fiam(és a többi gyerek)! Ez nem túlzás ?2010. máj. 26. 15:48
11/23 anonim válasza:
Nem, nem túlzás. Szülőként sajnálom, hogy Te is kétségbe vonod! Így nem várható a gyerektől sem sok...
Mi az hogy alkoholt isznak 15 évesen?! Iskolai programon!! A tanáré a felelősség. És még a szülőnek áll feljebb. Jellemző.
Másrészt minek lenne házirend, törvény stb, ha nincs szankció...
12/23 anonim válasza:
mis is ittunk 15-6 évese táborban, mi is lebuktunk, mi is megkaptuk az igazgatoit, de mi már gyerekként se voltunk ezen felháborodva. röhögtünk rajta egyet, és kész. Mellesleg teljesen jogosan kaptuk, ezt hozzáteszem.
18F
13/23 anonim válasza:
Nem túlzás. Iskolai programon nem iszik az ember és pont. Annyi más hely és idő alkalmas lenne erre, felesleges pont akkor, amikor tilos és még a sulinak is gondja származhat belőle. 15 évesen ez szerintem főleg ciki, de még idősebben is. Nem hiszem, hogy akkora megerőltetés lenne egy napig nem beállni. 1-2 üveg sör eliszogatása még elmenne, bár nekünk azt sem engedték sosem, hiszen mégiscsak az iskola felel akkor az emberért, nem éri meg a balhét. 18/L
14/23 anonim válasza:
én hatodikos voltam mikor ugyanez történt, ugyanezekkel a következményekkel (igazgatói)... én már akkor is igazságtalannak éreztem, de mondjuk azért lehet megérteni, mert a tanár felel a gyerekekért has bajuk lesz, bla-bla-bla (15/L)
15/23 anonim válasza:
nekünk most volt kirándulásunk osztálytársamal megemlitetük h kéne vini vodkát(persze magunk közt) és hozáteszem poénbol az egyik hülye osztálytárasm beköpöt minket a tanárnak ezért madnem nem mentem el vagyis nem engedet volna el a tanár csak kimagyaráztam magam de szerintem tulzás
17/23 anonim válasza:
Nem csak az a baj, hogy a 15 éves fiad és minden barátja iszik az oszálykiránduláson (a kicsit becsípett rész ezen nem enyhít, hidd el), hanem az is baj, hogy szerinted ez nem baj! Ezért jutott ide. Majd 18 évesen újra találkozunk a kérdéseddel, csak akkor az lesz, hogy a 18 éves fiam ellopta a tv-t ,mert drogos és a férjem fel akarja jelenteni, nem túlzás ez? .... TE VAGY A SZÜLŐ! A GYEREK 15 ÉVES!!!!!!! Szerintem ideje elgondolkodni, mit lehet megengedni és mit nem! L27
18/23 anonim válasza:
én 14 éves csaj vok..mi is szoktunk házibulikon, szülinapi bulikon meg osztálykirándulásokon inni és ha a tanár észreveszi akkor sem mongya h nah akkor igazgatói...nem örül neki de tuggya h most ilyen időt élünk át meg minden...szentem nagyon is tulzás!!!
19/23 anonim válasza:
ha mindez oszt.kiránduláson volt, tényleg túlzás!:)
20/23 anonim válasza:
De túlzás,megkell tapsikálni a fiadat 15 évesen iszik ,komolyan anya létédre túlzásnak érzed a büntetést valósziná te se veted meg a piát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!