Nem túlzás ez? (tovább lent)
Szerintem is túlzás!!Én nem is foglalkoznék a "büntetésével"
de azért a tanárnőt megkérdezném hogy mi ez a kivételezés??Mert nem a te fiad csinálta ezt egyedül!!Ha már büntetés akkor legyen igazságos!!
Egyáltalán nem túlzás.
Kedves anyuka, hogyha a drága kis fiacskád részegen mondjuk megfejeli az ablakot és sürgősségire kell vinni akkor ugye habzó szájjal estél volna neki a "felügyelő" tanárnak. Vagy ha részegen kiszökik a szállásról és elcsapja egy kamion és kiskanállal szedik össze az aszfaltról aztán a zsebében 27 darabra tört diákigazolvány alapján kell beazonosítanod a hullaházban, mivel az arcából és a testéből csak véres cafatok maradtak akkor is a tanár lett volna a felelőtlen, mert az ő dolga vigyázni rá!
Na ezért nem túlzás.
Most tudom, hogy az első gondolatod az, hogy de a te fiad biztos, hogy nem csinálna ilyet - de csinálna, ha berúg. Úgyhogy ezen gondolkozz el mielőtt azon problémázol, hogy a gyerek kapott egy beírást aminek aztán az égvilágon semmi jelentősége sincs.
Ők legalább mentek osztálykirándulásra,nekünk az sem lesz,mer olyan rosszak vagyunk!:D
Egyébként sajnos jogos az igazgatói.Nem azért van az osztálykirándulás,hogy alkoholizáljanak...Anno nővéremék többször is voltak többnapos kiránduláson,de nem ittak alkoholt (1-2kivétellel,de ők kaptak is érte).Az utolsó kiránduláson,18éves korukban ittak alkoholt kiránduláson,amikor koccintottak az osztályfőnökükkel.
Pedig az ő osztályfőnöke nagyon szereti a bort,a sört,mégsem ivott ő sem!
15L
15 évesen nem hiszem hogy meg tudtak volna állni egy pohár/üveg/doboz sörnél. Jogos az igazgatüi hiszen az ilyen kirándulásokra is az iskola házirendje érvényes amiben tuti benne van hogy inni tilos /meg dohányozni is de ezzel senki sem foglalkozik már/
Mi is vettünk piát nyári gyakorlaton amikor lementünk az osztállyal 3 napra de nem részegedtünk le. Ittunk valamit este. Volt hogy a foci VB-t néztük és a tanárral együtt ittunk két sört aztán mentünk aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!