Létezik olyan, hogy valaki az első barátjával marad, házasság stb lessz belőle?
13 évesen jöttem össze a férjemmel. Mindkettőnknek ez volt az első komoly kapcsolata.
Bár túl sok "észt nem oszthatok", mert még "csak" 18 vagyok:)
Sosem szakítottunk, vagy vesztünk össze, teljes az összhang.
Az "élés" alatt nem okvetlen a szexuális kapcsolatot érteném, nem "ribi" párti vagyok én sem. Hanem rengeteg fiatal lány (akár fiú) eléggé hasonul a párjához, mindenki mást hoz ki belőle, és ezért van szükség rá, hogy kialakuljon a saját éned. Akárki akármit mond, egy párkapcsolatban fontos szerep jut az alkalmazkodásnak, és ilyen fiatalon nem valószínű, h saját, kialakult értékrended van. Nekem (mondjátok, h későn érő vagyok, de) 18 év után, mikor elkerültem otthonról és véget ért egy 3 éves kapcsolatom, kb. akkor kezdtem magamra ismerni, és rengeteg újat felfedezni, ami előző párom mellett nem ment volna. Az előttem szóló sikersztoriknak gratulálok :) de várható volt, h elsősorban az fog ide írni, akinek van ilyen története, hisz mint írtam, lehet is rá büszkének lenni, mert igen-igen ritka. De te ne ezzel foglalkozz még szerintem, érezd jól magad a pároddal, tegyél meg mindent a kapcsolatért, de ha másképp alakul, akkor tanulj belőle és erősödj!
24/l (3 éves kapcsolatb
De jó volt olvasni a válaszokat! Azt hittem eddig, hogy UFO-k vagyunk! (-:
Nálunk is tök első kapcs. minden tekintetben. 16 voltam, ő 20. Most 22, ő 26, fiunk 1,5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!