Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Létezik olyan, hogy valaki az...

Létezik olyan, hogy valaki az első barátjával marad, házasság stb lessz belőle?

Figyelt kérdés
Tudom ma már ez nem "divat",de kivánxcsi lennék ellenpédákra is.Nagyon fiatal vagyok 15éves barátom 18,nekem minden téren ő az első,és nagyon szeretem.Neki meg még nem volt komolyabb kapcsolata csak kis ideig.Szeretnék sokáig vele maradni!
2010. máj. 26. 07:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Régen létezett, sőt, az volt a normális. Manapság igen-igen ritka, nagy szerencse kell hozzá. Nem valószínű amúgy, mert a környezetemben igencsak mennek szét a 7-8 éves kapcsolatok az egyetem vége felé... De nem is tartom személy szerint én sem jó ötletnek, tapasztalat kell, magadat is meg kell ismerned.
2010. máj. 26. 10:40
 12/21 A kérdező kommentje:
Oks értem!de pl vannak oylanok is mint itt is olvasom,hogy azért jól érzik magukat a bőrükben mert nem volt még sok más.Sztem talán a fiúnak kicsit fontosabb hogy "éljen.A lány ha valakit szeret úgysem lesz jó mással.Na nem mintha egy fiúnak nem igy kéne működnie de talán jobban eltud varázyolódni egy egy éjszakáért,de ha szereti a lányt úgyis mellette fog kitartani.Nekem szép dolog mikor hallom x-éve vele,és csak vele.Miért kéne más ha vele jó?Az más téma ha nem az igazi stb.egyértelmű hogy akkor tovább kell lépni!
2010. máj. 26. 10:51
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

13 évesen jöttem össze a férjemmel. Mindkettőnknek ez volt az első komoly kapcsolata.

Bár túl sok "észt nem oszthatok", mert még "csak" 18 vagyok:)

Sosem szakítottunk, vagy vesztünk össze, teljes az összhang.

2010. máj. 26. 11:41
 14/21 A kérdező kommentje:
Grat:)Az tök jó........................:D
2010. máj. 26. 11:51
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Az "élés" alatt nem okvetlen a szexuális kapcsolatot érteném, nem "ribi" párti vagyok én sem. Hanem rengeteg fiatal lány (akár fiú) eléggé hasonul a párjához, mindenki mást hoz ki belőle, és ezért van szükség rá, hogy kialakuljon a saját éned. Akárki akármit mond, egy párkapcsolatban fontos szerep jut az alkalmazkodásnak, és ilyen fiatalon nem valószínű, h saját, kialakult értékrended van. Nekem (mondjátok, h későn érő vagyok, de) 18 év után, mikor elkerültem otthonról és véget ért egy 3 éves kapcsolatom, kb. akkor kezdtem magamra ismerni, és rengeteg újat felfedezni, ami előző párom mellett nem ment volna. Az előttem szóló sikersztoriknak gratulálok :) de várható volt, h elsősorban az fog ide írni, akinek van ilyen története, hisz mint írtam, lehet is rá büszkének lenni, mert igen-igen ritka. De te ne ezzel foglalkozz még szerintem, érezd jól magad a pároddal, tegyél meg mindent a kapcsolatért, de ha másképp alakul, akkor tanulj belőle és erősödj!

24/l (3 éves kapcsolatb

2010. máj. 26. 12:28
 16/21 anonim ***** válasza:

De jó volt olvasni a válaszokat! Azt hittem eddig, hogy UFO-k vagyunk! (-:

Nálunk is tök első kapcs. minden tekintetben. 16 voltam, ő 20. Most 22, ő 26, fiunk 1,5.

2010. máj. 26. 22:55
 17/21 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó hogy vanank még iylenek mindenkinek nagy grat:D
2010. máj. 27. 00:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia!Én 35 éves nő vagyok,12 évesen ismertem meg a férjem,18 évesen esküvő,19 évesen első,21 második,27 harmadik,33 negyedik gyerek.:)szóval van ilyen.azóta is boldogok vagyok.
2010. máj. 28. 16:59
 19/21 A kérdező kommentje:
Ez nem semmi:)
2010. máj. 31. 10:00
 20/21 anonim válasza:
Keresztanyámnak 15 évesen volt először barátja, már 35 éves, de még mindig együtt vannak, 15 éve házasok.
2010. jún. 1. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!