Londonban milyen iskolaba jaratnatok 14,12 és 8 eves lanyokat?
Figyelt kérdés
Jelenleg Brixhamben vagyunk, de szeptemberre Londonban leszunk. Szemezgettunk iskolak kozott, de nem jutunk dulore.2017. aug. 14. 15:03
11/14 anonim válasza:
Hát pedig én láttam már olyat akinek az egyik gyereke teljesen elfelejtette, a másik pedig borzalmasan töri. Én 15 éves korom óta vagyok kint és annak ellenére hogy a szüleim magyarul beszéltek hozzám mégis van olyan hogy máshogy ejtek szavakat.
12/14 anonim válasza:
Komolyan? Hát, megesik, hogy az angol erős hatást gyakorol a magyarra. Olvass sokat, természetesen magyarul, nézz magyar filmeket, olvass híreket, használd NAPI szinten, mintha itthon lennél.:)
13/14 anonim válasza:
Mi is Angliaban elunk (Leigh) es a lanyaim (13, 11 evesek) itthon vegyesen beszelnek. 11 evesem angolul jobban szeret beszelni, 13 evesem magyarul. Mivel magyarok vagyunk persze en es a ferjem is magyarul beszelunk. De amugy baratnomeknel angol az apuka, naluk anya magyarul, apa angolul beszel.
14/14 anonim válasza:
Jartam egy magyar sraccal, nemetorszagban. Nemtudtam h magyar , amikor 2 hete jartunk akkor emlitettem h megyek haza majd es utana ujra talalkozunk. Kerdezte hova haza , hisz azt hitte oda valósi vagyok csak nem törzsgyökeres német. Aztan mondtam h magyarorszagra, onnan jöttem! Es akkor nagyon esetlenul megszólalt magyarul, h "énis fél magyar vagyok, anjukám magyar, de én nem birom beszelni jól" vhogy így.. de nagyon vissza zokkent mellettem en meg sokat tanultam tole amig egyutt vtunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!