Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Londonban milyen iskolaba...

Londonban milyen iskolaba jaratnatok 14,12 és 8 eves lanyokat?

Figyelt kérdés
Jelenleg Brixhamben vagyunk, de szeptemberre Londonban leszunk. Szemezgettunk iskolak kozott, de nem jutunk dulore.

2017. aug. 14. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig én láttam már olyat akinek az egyik gyereke teljesen elfelejtette, a másik pedig borzalmasan töri. Én 15 éves korom óta vagyok kint és annak ellenére hogy a szüleim magyarul beszéltek hozzám mégis van olyan hogy máshogy ejtek szavakat.
2017. aug. 18. 09:57
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Komolyan? Hát, megesik, hogy az angol erős hatást gyakorol a magyarra. Olvass sokat, természetesen magyarul, nézz magyar filmeket, olvass híreket, használd NAPI szinten, mintha itthon lennél.:)
2017. aug. 18. 15:33
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
Mi is Angliaban elunk (Leigh) es a lanyaim (13, 11 evesek) itthon vegyesen beszelnek. 11 evesem angolul jobban szeret beszelni, 13 evesem magyarul. Mivel magyarok vagyunk persze en es a ferjem is magyarul beszelunk. De amugy baratnomeknel angol az apuka, naluk anya magyarul, apa angolul beszel.
2017. aug. 22. 12:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Jartam egy magyar sraccal, nemetorszagban. Nemtudtam h magyar , amikor 2 hete jartunk akkor emlitettem h megyek haza majd es utana ujra talalkozunk. Kerdezte hova haza , hisz azt hitte oda valósi vagyok csak nem törzsgyökeres német. Aztan mondtam h magyarorszagra, onnan jöttem! Es akkor nagyon esetlenul megszólalt magyarul, h "énis fél magyar vagyok, anjukám magyar, de én nem birom beszelni jól" vhogy így.. de nagyon vissza zokkent mellettem en meg sokat tanultam tole amig egyutt vtunk
2017. aug. 22. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!