Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál ha a 15 éves...

Mit szólnál ha a 15 éves lányod le akarna feküdni a 19-20 éves barátjával?

Figyelt kérdés

A srácot és a családját már nagyon régóta ismered(10-15 éve) mivel pár házzal arrébb lakik.

A lányod és a fiú már gyerekkoruk óta ismerik egymást.

A srác normális, nem cigizik, nem iszik, nem tróger alak.

Ha ilyen fiúval akarna lefeküdni a 15 éves lányod akkor mit szólnál hozzá? Számít az hogy régóta ismered őt és a családját?

2010. máj. 23. 07:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

abszolút semmi kifogásom nem lenne

persze védekezzenek.ennyi.De ma már 15 évesen a szex normális dolog.ha a srác is megbízható akkor pláne..

ha megtiltod,akkor is csinálják,csak titokban

szóval én engedném

2010. máj. 23. 07:41
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Hát, gondolom nem örülnék neki, de nem tiltanám, azzal nem érek el semmit. Megpróbálnék beszélgetni a lányommal, hogy biztos-e benne, és terméstetesen a védekezést is megbeszélném vele. Fontos, hogy a lányom utána minden problémájával merjen hozzám fordulni.:)

Amúgy mióta vannak együtt? Az is számít azért.

2010. máj. 23. 09:43
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem az már eleve jó jel, hogy a lányod előre bejelentette ebbéli szándékát! De igazság szerint nem az engedélyedre vár, hanem talán arra, hogy segíts neki a fogamzásgátlást megoldani. (gondolom anyagilag)
2010. máj. 23. 10:24
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Ha érett lenne a lány, akkor megengedném. Ha nem, akkor kicsit ellenkeznék, de nem tiltanám. Viszont támogatnám őket anyagilag a fogamzásgátlásban.
2010. máj. 23. 13:00
 5/11 anonim ***** válasza:
41%
Ha szeretik egymást, és később is szeretni fogják ráér akkor megtenni, én megpróbálnám lebeszélni a gyerekem, szerintem elég korai, nem nagyon hiszem, hogy mindenkivel le kéne feküdni akibe belezúg. Akárki akármit mond de lehetne több erkölcsi tartást a mai lányokba nevelni. Hova rohan 15 évesen? Nem azt mondanám, hogy márpedig lányom nem mész sehova, hanem leülnék vele és elmondanám az én álláspontom. De őszintén ha ennyire nagy lány szexelni, akkor legyen olyan nagy lány hogy a védekezésre is megkeresi a pénzt! Mert mindig jönnek, hogy ők már érettek, hogyne mire érettek, semmire.
2010. máj. 23. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Bírom ezt a mai erkölcsök dumát. Csak nekem tűnik fel, hogy egetverő marhaság? :/

1) Egyáltalán pozitívum, hogy szólt.

2) Ismered a srácot régóta, normális alak.

Mi is a probléma?

2010. máj. 23. 15:18
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem szólnék,mert ismerem a srácot, gondolom nem 1 hete járnak, és el is mondta, h mit tervez! védekezzenek!
2010. máj. 24. 00:07
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó előtti ismét: a pontozókommandótól kérdeném: mi is a bajuk azokkal itt, akik úgy gondolják, hogy nincs a dologgal gond? Kérem szépen fejtsék ki a véleményüket is hozzá. Egy gombot nyomogatni még a kutyám is tud, köszöntem.
2010. máj. 24. 00:34
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
Igazából nincs okod rosszat szólni. De persze ezt nekünk könnyű mondani. Te az anyukája vagy. Neked ezt százszorta nehezebb elfogadnod. Természetes hogy most kicsit ki vagy bukva, de nagyon aranyos, hogy közben tudod, hogy nem tudsz belekötni a dologba. Nincs baj, rendes a fiú, ismered őket régen, tudod hogy vigyáz majd a lányodra. :)
2010. máj. 24. 20:27
 10/11 anonim válasza:
62%

Szerintem is korrekt, hogy a lányod ezt megosztotta veled! Ez nagyon jó dolog és szerintem támogatni is kell őket, ezt úgy értem, hogy a lányodnak ha van külön szobája és jön a fiú hozzá, akkor had legyenek ott együtt és nem kell rájuk törni az ajtót + hallgatózni +ilyenek :) Mert elég kínos lenne a lányodnak is és a fiúnak is. Igazából nem nagyon lehet megtiltani semmit, mert bezárni úgy sem fogod! És inkább otthon szeretkezzen a szobában, mint a "suliba a wc-ben"!

Védekezzenek ezerrel, de szerintem ne fogamzásgátlóval ilyen fiatalon! Majd esetleg 18 éves korában, ha nem megfelelő a "mikulás járás". És ha a lányod bizalmas hozzád, akkor legyél te is ő hozzá! Mert szerintem ritkának mondható a te eseted, hogy a lányod és közted ilyen bizalmi viszony van! Ezt őrizd meg, ha tudod!

2010. máj. 25. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!