Szerintetek meddig kislány egy kislány?
A mai napig fülembe cseng, ahogy nagypapám PICIBABÁM-nak szólít. Kb 25 évesen hívott így utoljára, aztán meghalt.
Bár lehetnék még a picibabája!
Addig maradsz kislány a szemükben, amíg saját gyereked nem lesz.
12 évesen bőven gyerek vagy még és igen, kislány. Mindaddig az vagy, míg hangoztatod ezt az iszonyat unalmas "de én érettebb vagyok a koromnál" dumát. Mindegyik gyerek ezt tolja meg persze a szülők is adják a lovat alá, de minek.
12 évesen ygarkolatilag még semmit nem láttál a világból, nem élted át a felnőttek problémáit, nehézségeit és nem oldottad meg őket magadnak. A legnagyobb nehézséged az iskola meg a bunkó gyerekek az iskolában, meg az aktuális fiú, aki épp tetszik, ezt merem borítékolni.
Nincs semmicalódi felelősség a válladon, lelkileg éretlen vagy a felnőttlétre (hisz melyik 12 éves nem!?), még most kedesz majd kamaszodni, változni és az évek alatt lassan nővé érni. Ne erőltesd ezt a kérdést, mert kislány vagy és pont. Majd jó 5-6 év múlva gondolj vissza a kérdésedre és megérted te is, hogy miért.
:)
Azt tudom hogy gyerek vagyok és azt is hogy kislány, de nem szeretem ha más így hív. A szüleim kislányuknak hívnak de az nem zavar.... Lehet nem kéne ilyen hulyeségeken rágódni...
Amúgy nem tetszik most senki. Az iskola az tényleg nagy gond, dehát...
Szoktam amúgy történeteket is írni, be is küldjük majd őket.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!