Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek meddig kislány...

Szerintetek meddig kislány egy kislány?

Figyelt kérdés
Nagyon unom már hogy nagymamám még mindig icipici kisgyereknek néz, holott már 12 vagyok, és már rég megvan a menzeszem, sőt a hónomat borotválom is..... Szerintetek? Meg akarom majd neki mutatni. :) Ha azt írjátok h 19, hát legyen 19.

2017. júl. 19. 08:24
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
94%
És ez miben nyilvánul meg, hogy a szüleid úgy kezelnek, mint egy 30 évest? Elengedték a kezedet, magad boldogulsz? Önellátó vagy, magad mosol, főzöl, takarítasz, cipekedsz, számlát fizetsz, törlesztesz, egyedül utazol akár küldöldre is, hivetelos ügyeidet önállóan intézed, felelős vagy a gyerekedért, vagy legalább otthon beszállsz a rezsibe, netán te gondoskodsz a szüleidről? Ugye nem? Ugye nem is lenne jó, ha így lenne? Pedig egy 30 évest így kezelnek ám, feltéve, hogy még otthon lakik egyáltalán. Merem remélni, hogy ettől nagyon messze állsz. Franc se akarná siettetni a felnövést, ha újra 12 lehetnék. Csak az a baj ezzel a tapasztalat nevű dologgal, hogy mindig csak utólag jön.
2017. júl. 19. 09:00
 12/34 anonim ***** válasza:
89%

Ebbol a kerdesbol kiindulva, meg nagyon kislany vagy.

De igy van ez jol, hisz 12 evesen mi lennel ? Felnott no ? Persze, hogy gyerek vagy, es maradsz is meg 6 evig.

2017. júl. 19. 09:03
 13/34 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy hisztizek? :)

Na ez a baj a nettel, üzenetből nem sokat lehet látni. Azt sem tudod, érett-e a gondolkodásom. Kedves utolsó, arra értettem a 30 évest, hogy felnőtt dolgokat beszélnek meg velem.( na nem olyan durvákat) Meg nem kezelnek piciként. Már amúgy annyira mamám se..... Mióta kb. pár napja mondtam neki..

Abban nyilvánult meg amúgy, hogy ötvenszer elmondott dolgokat, hogy ne szaladjak a lépcsőn, el ne essek, stb... (sose szoktam szaladni a lépcsőn) Meg mindig kislánynak nevezett... Meg ilyesmik. Tudom, csip-csup dolgok, meg tök fölösleges ilyenen agyalnom... Érdekes módon az nem zavar, ha a szüleim hívnak kislányomnak. Ez tényleg gyerekes viselkedés.... XD

De amúgy most tényleg, ez nem hiszti, amúgy se lehet ezt üzenetből látni, vagy te átlátsz a képernyőn?!:O

Bocs csak tegnapelőtt regisztráltam és csak 5 percenként írhatok üzit. Köszi. Még írhat aki akar.

2017. júl. 19. 09:09
 14/34 anonim ***** válasza:
87%
12? Az én szememben az még bőven a kislány kategória. Sztem olyan 14-15 éves kor körül kezd változni a dolog. Bár lehet a mai lányok gyorsabban érnek. Én magamból indulok neki én 12 évesen még bőven gyerek voltam, gyerekes gondolkodással, viselkedéssel.
2017. júl. 19. 09:14
 15/34 A kérdező kommentje:

A szüleim szerint érett a gondolkodásom. Mi ilyen korán érők vagyunk, anyum a 70-es években született, de 11 évesen már megvolt neki, kész "nő" volt, érett gondolkodással. Amúgy majd hatodikba megyek. Tudom, hogy kislány vagyok, de úgy tudom 13-tól a legtöbben már igazi kamaszok.... Nyilván nem tudnék külön élni, meg ilyesmik... Főzni is csak tükörtojást, levest meg palacsintát tudok, ja, meg piskótát.... XD

Most újra várnom kell 5 percet, sorry.

2017. júl. 19. 09:17
 16/34 anonim ***** válasza:
77%

Jó, akkor szögezzük le, 40 éves vagyok, sajnos nincsenek már nagyszüleim, de anyósom, anyám, meg a férjem nagymamája kislányomnak szólít, és jól esik, nem azért, mintha ettől fiatalabbnak érezném magam, hanem mert ez a szeretet jele. Anyósom meg a dédink úgy szeret, mintha a lányuk lennék, anyám meg úgy, mintha még mindig kislány lennék. Ez kedves és szép dolog. Jobb, mint ha kis sz*rházinak hívnának mindenesesetre. Exem anyja hívott valami hasonlóan döbbenetes "becenéven", szerencsére már nem emlékszem rá.

A másik pedig, bocs ha lelomboz, de cseppet sem kezelnek a szüleid úgy, mint egy 30 évest. Felnőttnek lenni sajnos nem merül ki abban, hogy a többi felnőtt komoly dolgokról is beszélget veled - "na nem olyan durvákról", ahogy te mondod... például mikor elmondja neked egy közeli barátod, hogy meg fog halni és itt marad utána két kicsi gyerek, és megkérdezi, hogy most mit tegyen, ilyenekre gondolsz...? Vagy mikor hazajön az egyszem kenyérkereső és közli, hogy holnaptól nincs munkája? És neked kell benne tartani a lelket, amellett, hogy durva gyorsan keresel a gyereknek egy bölcsődét és húzol vissza dolgozni? Ilyenek a durva dolgok?

Tényleg aranyos vagy, de iszonyú fárasztó.

2017. júl. 19. 09:19
 17/34 anonim ***** válasza:
88%
A menstráció kezdetének szerinted mi köze van a leki, szellemi érettséghez? Lehet amúgy, hogy éretten dondolkodsz, de a kommentjeidből ez nem látszik. Szüleid mindig szupernek fognak látni és ez így jól is van, de hozzá kell majd szoknod, hogy mások nem feltétlenül így látnak.
2017. júl. 19. 09:22
 18/34 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem az a fontos, hogy te mit gondolsz magadról.

Vannak olyan 30 évesek is akik egy 15 éves szintjén ragadtak mégis felnőtt emberekről beszélünk.

Akkor nem vagy kislány, ha már önállóan meg tudsz hozni döntéseket (nem olyat, hogy milyen szinű polót vegyél fel) és vállalod is érte a felelősséget.

De ne akarj hamar felnőni, élvezd, hogy nincs még felelősség a válladon.

2017. júl. 19. 09:23
 19/34 A kérdező kommentje:

:D

Nem, csak megkérdezik az én véleményemet. Oké, helyette inkább azt mondom, nem 5 évesként, hanem na,12 évesként kezelnek. :S

De érettebb 12 évesként... Nem tudom, lehet ez még máshogy ment a ti gyerekkorotokban. De egyébként szoktam barbizni (na jó elég ritkán, de szoktam), imádok olvasni, kutyusommal foglalkozni.... Miért, ti mit csináltatok 12 évesként? Fiúztatok/csajoztatok?

Tényleg fárasztó vagyok? Akkor bocsánatot kérek mindenkitől. Még annyit mondanék, hogy nem hiszen azt magamról hogy felnőtt vagyok.

Legyen további szép napotok! :)

2017. júl. 19. 09:26
 20/34 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem egy 12 éves lehet érett gondolkodású.

SZóltál nagymamádnak, és kicsit változott, ez jó!

Beszélgess vele komolyan, vagy ha olyat mond,ami számodra "kislányos" viccesen jegyezd meg neki,hogy nem fogsz leesni a lépcsőn.

Látja ám ő, hogy nagyobb vagy, hogy hogy cseperedsz, csak hát olyan nehéz egy édes kislány kezét elengedni, mert gyosan felnőnek a gyerekek.

2017. júl. 19. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!