Szerintetek meddig kislány egy kislány?
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem is tudnék már mit mondani... :D
Szerintem érett a gondolkodásom ( na mihez képest). Igazából mások előtt eléggé félek megnyilvánulni, úgyhogy 1 barátnőm van, d hát azt inkább ne nevezzük barátnőnek... :( Pl. az igazgató szerintem rohadtul utál engem, az is igaz, hogy én is őt, pedig 4,5 az átlagom... Megint elkalandoztam. Most már tényleg megyek.:) Viszlát mindenki!
Igen, valószínűleg pont úgy kezelnek, mint egy 12 évest. És én is babáztam meg olvastam meg a barátnőmmel hülyöltem 12 évesen. Kutyám csak klésőbb lett. Nem hapsiztam. 13 évesen volt ugyan egy barátom egy nyári táborban, de csak smároltunk :) Ettől függetlenül marha nagylánynak éreztem magam tőle.
A kérdés innentől szerintem ki is merült. Nagymamád azért kezel kislánynak, mert nagyon szeret. És félt. És vannak ezek a beidegződési, hogy "vegyél fel zoknit, felfázol" meg "ne szaladj, elesel" meg "ne nézd olyan közelről a tévét, elromlik a szemed". Ez az ő szeretetnyelve. Van, aki halálra eteti az unokáit, mert az meg az ő szeretetnyelve. Örülj neki, lehetne egy roncs alkoholista is, aki csak kolonc a családon vagy olyan, aki állandóan rinyál és szimulál és csak saját magával foglakozik. Ezek létező és nagyon is gyakori dolog, csak azért mondom. És nem mellesleg valóban kislány vagy. Akkor is, ha megjött :)
12 évesen még bőven kislány valaki, érettségtől függetlenül. Így visszagondolva, én is baromi érettnek gondoltam magam akkoriban, meg nagyon komoly gyerek voltam, de akkor is csak egy kislány.
14-15 évesen már kamasz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!