Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek meddig kislány...

Szerintetek meddig kislány egy kislány?

Figyelt kérdés
Nagyon unom már hogy nagymamám még mindig icipici kisgyereknek néz, holott már 12 vagyok, és már rég megvan a menzeszem, sőt a hónomat borotválom is..... Szerintetek? Meg akarom majd neki mutatni. :) Ha azt írjátok h 19, hát legyen 19.

2017. júl. 19. 08:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
54%
Nem kislány vagy már, hanem egy hisztis kamasz. A korodhoz méltóan viselkedsz. Szóval ne aggódj, lázadj ahogy egy kamasznak kell. :)
2017. júl. 19. 09:28
 22/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Nem is tudnék már mit mondani... :D

Szerintem érett a gondolkodásom ( na mihez képest). Igazából mások előtt eléggé félek megnyilvánulni, úgyhogy 1 barátnőm van, d hát azt inkább ne nevezzük barátnőnek... :( Pl. az igazgató szerintem rohadtul utál engem, az is igaz, hogy én is őt, pedig 4,5 az átlagom... Megint elkalandoztam. Most már tényleg megyek.:) Viszlát mindenki!

2017. júl. 19. 09:34
 23/34 anonim ***** válasza:
82%

Igen, valószínűleg pont úgy kezelnek, mint egy 12 évest. És én is babáztam meg olvastam meg a barátnőmmel hülyöltem 12 évesen. Kutyám csak klésőbb lett. Nem hapsiztam. 13 évesen volt ugyan egy barátom egy nyári táborban, de csak smároltunk :) Ettől függetlenül marha nagylánynak éreztem magam tőle.

A kérdés innentől szerintem ki is merült. Nagymamád azért kezel kislánynak, mert nagyon szeret. És félt. És vannak ezek a beidegződési, hogy "vegyél fel zoknit, felfázol" meg "ne szaladj, elesel" meg "ne nézd olyan közelről a tévét, elromlik a szemed". Ez az ő szeretetnyelve. Van, aki halálra eteti az unokáit, mert az meg az ő szeretetnyelve. Örülj neki, lehetne egy roncs alkoholista is, aki csak kolonc a családon vagy olyan, aki állandóan rinyál és szimulál és csak saját magával foglakozik. Ezek létező és nagyon is gyakori dolog, csak azért mondom. És nem mellesleg valóban kislány vagy. Akkor is, ha megjött :)

2017. júl. 19. 09:36
 24/34 anonim ***** válasza:
97%
Még valami: akinek érett a gondolkodása, az nemigen szokta magáról azt mondani, hogy "nekem érett a gondolkodásom". :) Ez olyan dolog, hogy minél többet tudsz, annál inkább rájössz, milyen keveset tudsz.
2017. júl. 19. 09:39
 25/34 A kérdező kommentje:
:D Ez jó. Mamám tökre ugyan ilyen, csak mindkettő. A beidegződéses meg a túletetéses is ... :DD Érdekes, néha saját magamat nem tudom ynomon követni, mert egyik percben még full. ideges vagyok, aztán utána már elönt a béke. ( apum ilyen) Tudom hogy nem ide tartozik, de nem tudok egyszerre több kérdést feltenni. Miért? Nem adja ki a kérdés kiírása gombot.... csak azt hogy hogy tudom a kérdést törölni... :S
2017. júl. 19. 09:41
 26/34 A kérdező kommentje:
Már nem szükséges, megtaláltam, köszönm. :)
2017. júl. 19. 09:49
 27/34 anonim ***** válasza:
18%
21 vagyok, és nekem még a 16-7 évesek is kislányok...
2017. júl. 19. 11:35
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen még bőven kislány valaki, érettségtől függetlenül. Így visszagondolva, én is baromi érettnek gondoltam magam akkoriban, meg nagyon komoly gyerek voltam, de akkor is csak egy kislány.

14-15 évesen már kamasz. :)

2017. júl. 19. 14:04
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Egy szulonek, nagyszulonek az unokaja/gyereke mindig "kicsi marad". Nagymamam az 50 eves anyamat is kislanyomnak hivja, szerintem evvel nincs semmi baj.
2017. júl. 19. 14:59
 30/34 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem attól, hogy valaki azt mondja, "érett a gondolkodásom", még lehet, hogy tényleg érett neki. Hiszen nem is ismeritek, ne fikázzátok már!
2017. júl. 20. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!