Egy 18 éves lány kislány még, vagy inkább egy felnőtt nő?
Általában egyik sem.
Kislánynak nem nevezném. De már a 15-17 évesek sem kislányok, hanem lányok.
De csak az életkora miatt nem lesz valaki felnőtt.
Azt mondanám, hogy fiatal felnőtt.
Az a viselkedésétől függ!!!
Erre nem lehet igennel v nemmel válaszolni!
Nagyon sokmindentől függ, h mitől felnőtt valaki!
Se nem kislány, se nem felnőtt nő.
Inkább a kettő között.
De ez nagyban függ attól, hogy milyen ő maga. Hogy mennyire felelősségteljes, mennyire érett a gondolkodásmódja, és nem saját maga szerint, hanem mások szerint.:)
Egyik sem.Inkább fiatal felnőtt,nagylány stb..
De pl a tv-ben a hírekben fiatal nőként szokták emlegetni az ilyen korúakat. Szerintem ez ok én nem kislányoznám le.
Pár nap múlva 18 vagyok, leírom, hogy én mit érzek. :)
Külsőre... Hát 163 centivel és 48 kilóval akkora vagyok, mint egy kislány. Nem sminkelek és még jócskán vannak pattanásaim. Szóval külsőre simán rám lehet fogni, hogy 14-15 vagyok. Belsőre pedig, szerintem felelősségteljes vagyok és nagyon komoly. Túlságosan komoly a társaimhoz képest. Ennek ellenére egyáltalán nem érzem magam felnőttnek. A felnőttség szerintem egyenlő avval, hogy valaki dolgozik, elvezeti a háztartást, elrendez másokat, akár gyereke van, stb. Én ettől annyira messze állok... Ha összehasonlítom a gyerekeket és a felnőtteket, sokkal közelebb állok a gyerekséghez.
Ez mindenkinél más!
Van aki már érett,felelősségteljes.
Őket már lehet felnőttnek nevezni.
Vannak akik felelőtlenek,éretlenek.
Ők még inkább kislánynak mondhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!