Egy 18 éves lány kislány még, vagy inkább egy felnőtt nő?
Attól függ, én 13 éves koromtól nagylány lettem, mert anya halálával muszáj volt felnőnöm, vagy apa belerokkan a fájdalomba.
De ismerek olyan 35 évest, akinél ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, vagy finoman helyreteszed (nem kioktatás), akkor hisztizik, mint egy kislány.
A többiekkel teljesen egyetértek.
Nagyon különböző lehet egy 18 éves és egy 18 éves.
Kérdés az is milyen szempontból nézzük.
Attól hogy valaki betölti a 18-at nem válik egyik napról a másikra felnőtté.
Amúgy szerintem manapság egyre jobban a 18 évesek is még gyerekek. Kivéve akiknek sajnos valamilyen tragédia volt a családba vagy valami olyan családi körülmény volt (válás stb.). Ők sajnos kénytelenek idő előtt felnőni. bár náluk is lesz egy olyan rész ami akkor ott gyerek marad, csak megáll akkor. mert emerre kell az erő. De majd felnőtt korban előjön az és majd akkor folytatja a fejlődést.
Én így gondolom.
De miért lett ez kérdés? Miért kérdezed kérdező?
#1 nagyon nem...
És csak hogy tudd: én is 18/L vagyok, és valahogy mégis inkább felnőttnek mondanám magam. Nem mondom azt, hogy 100°/°-ig, mert nyilván nem, de mondjuk úgy 85-90°/°-ig igen. DE valóban, ez az egyéniségtől függ. Meg persze attól, hogy az illető mennyire életképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!