70A mellmérettel kinevetnek strandon? Egy 10 éves kislány méreteivel vagyok megáldva felnőtt nő létemre
Sose zavart különösebben de amikor nyaralásra kerül a sor elkezdek feszengeni. Magamnak a tükörben tetszem így, de tudom hogy sok ember ezt gáznak tartja és ha valaki beszól vagy kiröhög, méreget, az el tudja rontani az egész napom.
Háromszög fazonú felsőm van, legkisebb méret, szivacsos de nem 'csal' semmit, szerencsésebbnek tartottam a víz miatt (átlátszóság stb). Van egy másik, az meg fodros, pánt nélküli. 24 éves leszek. Van szégyellnivalóm?
A te melled, a te tested ha neked tetszik miért fontos más véleménye?
Mindenkit ki lehet vmiért röhögni vagy bántani. Nincs szégyellnivalód szval ne szégyenkezz, ez egy testi adottság :)
90% lesz**ja magasról, hogy te hogy nézel ki.
A többi 10% meg kibeszél mindenkit. Akár kicsi a melle, akár nagy, akár a feneke lapos, akár az nagy, ha barna a bőre, ha fehér, ha befonja a haját, ezeknek tökmindegy, akkor is megbámulnak és röhögcsélnek, mert saját magukon inkább nem mernek végignézni. Ezeket meg le kell ejteni magasról.
Senki nem tökéletes. Dagadt, lötyögő hájú lányokat és fiúkat is látni bőven. Ők is járnak strandra. Gondolj arra, hogy nálad sokkal előnytelenebb alakúak is vannak ott. Ne foglalkozz ezzel. Élvezd a napot, a vizet, a levegőt, érezd jól magad. Van, akinek meg pont a vékony alkat és a kis mell jön be. Csak meg kell találnod.
A háromszög-felsőt szerencsésebbnek tartom Nálad. A fodros pont oda irányítja a tekintetet, amit nem akarsz hangsúlyozni.
Ne foglalkozz ezzel. Szerintem az emberek tobbseget abszolut nem erdekli, hogy a masik hogy nez ki, foleg, hogy igen keves "tokeletes" testu ember van a strandon. A nok donto tobbsege tobbe-kevesbe feszeng valami miatt, nagyon nem erdekli, hogy a masikon van-e "hiba", vagy sincs.
Mi epp nyaralunk, nem vagyok mar fiatal es nem is tokeletes, eloszor furcsan erzem magam bikiniben, de eleg hamar eljutok minden evben oda, hogy nem erdekel. Igen keves not latni, aki bikiniben is tokeletes. Eleve a vekonyabb testalkatuak tobbsege nem nagy mellu, a nagyobb mellueknek pedig altalaban mar mas is nagyobb.
Nincs ezzel semmi gond, csak lazits es erezd nol magad.
A "csalos" bikininek amugy semmi ertelme. Ruha alatt melltartoval lehet csalni, bikinivel nem. En eddig egy lanyt lattam, akin megakadt a szemem, pici cicire vett fel egy nagyobb meretu, vastagon szivacsozott bikinifelsot, nyilvan azert, hogy nagyobbnak tunjon. Semmi ertelme a dolognak, latszik, hogy nincs a felsoben mell.
Nemem kifejezetten tetszik a kis mellu vekony lanyokon a pant nelkuli bikini, nagyon jol all szerintem.
Nekem is kicsi, nekem tetszik, más meg nem érdekel. Régen cikiztek miatta, az exem is látványosan bámulta a nagymellű nőket, és néha megjegyzéseket is tett, hogy de jó lenne...
A mostani párom viszont így szeret, ő kifejezetten nem szereti a nagy melleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!