Mit lehet tenni, hogy egy 11 éves gyerek többet egyen?
Gasztro?
Belgyógyászat?
Ezeken is túl vagytok?
Vannak ún. roboráló tápszerek ekkora gyerekeknek is. Ízre, állagra olyanok mint egy gyümölcsös joghurt vagy shake. Gasztrós javaslattal írhatóak.
Szerintem hagyjátok békén. Vagy ha úgy jobban eszik, ha közösen csináljátok, akkor induljatok el ezen a vonalon.
Én kb. 20 éves koromig alig ettem, utáltam enni, ráadásul lassan is ettem. Állandóan piszkáltak emiatt, a szüleim is orvosokhoz hurcoltak, étvágynövelőt is kaptam, de semmi bajom nem volt, egyszerűen nem voltam éhes. Olyan 20-22 éves korom körül jött meg az étvágyam. Azóta szeretek enni, sajnos lett is rajtam 5-10 kg felesleg. Nem tudom, talán hormonális oka lehetett ennek. Viszont a mai napig bennem vannak a negatív emlékek.
Ha viszed, akkor viszont ne pszichiáterhez, hanem pszichológushoz vidd.
Amúgy hány kiló és milyen magas? Ő mit mond, miért nem eszik?
Esetleg, ha sokat mozog, nem lesz éhesebb?
Magától eszik, vagy csak ha mondjátok neki?
Én is ilyen voltam, mostámár tudom, hogy kell enni, mert borzalmas, ahogy kinézek, de nem megy a hízás, akármit (t)eszek.
Én is húgom is csont soványak voltunk 10-12 éves korunk között. Szimplán hirtelen megnyúlottunk és a testsúlyunk nem igazodott hozzá. (nekem meg még egy gerincferdülés is jött a hirtelen növéssel) Az volt a legrosszabb amikor direkt csesztettek, hogy egyek, meg mondogatták, hogy jajj kilátszik ez a csontom meg az a csontom... Majd ha elkezd serdülni kigömbölyödik.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!