Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit mondhatnék nekik?

Mit mondhatnék nekik?

Figyelt kérdés

szal most nagyon nagy büntibe vok, mert csintam vmi állatságotXD

és nem maradhatok lent suli után, viszont nekem ez elég fontos lenne nőügyek miatt:D

szal mit tudnék nekik mondani?szal 11 körül végzek és így 4 óráig kéne lennt maradnom néha néha hamarabb

2010. máj. 20. 19:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Legyenek jó jegyeid,tanulj,segíts,lássák h megjavultál és tuti h engednek a büntetésből vagy eltörlik az egészet!
2010. máj. 21. 14:55
 12/15 A kérdező kommentje:
jóvan persze addig meg majd hanyagolom azt a lányt persze mer ezt így kell...
2010. máj. 21. 15:07
 13/15 anonim ***** válasza:

hány éves vagy ?

ott a intrenet 8most is itt vagy ) tudd meg a msn cimét v vmi hasonló chat nevet és irjatok ott .

2010. máj. 21. 17:38
 14/15 A kérdező kommentje:
13 hát sztem még nem vagyunk olyan viszonyba
2010. máj. 21. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Figyelj szerintem túlzás ennyi büntetés egy gyújtogatásért.Jó persze nem volt egy jó dolog,de akkor is max. 1-2 hónap büntit adtam volna,ha szülő lennék.És,ha látom,hogy javul a gyerek enyhítek is a bűntetésen.Beszéld meg vele ezt,hogy mások így gondolják,és,hogy te mindent megteszel annak érdekében,hogy jó legyél,de tedd is meg.Hátha megenyjül(nek).Sok sikert!

15/L

2010. jún. 2. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!