Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit mondhatnék még nekik?

Mit mondhatnék még nekik?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy kutyust és sok dologról le is mondanék érte.Anyuék már megengedték de ma reggel kitört a vita hogy nem fogok rá vigyázni meg a többi.De már legalább 100x elmondtam nekik hogy mennyire szeretnék egy kutyát és hogy gondoznám etetném tanítanám sétáltatnám...de ők mégis azokhoz a barátnőimhez hasonlítanak akik nem törödnek velük.De mondtam nekik hogy én nem leszek ilyen de nem hiszeik el...help.
2010. márc. 21. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Először is kedves kérdező: Hány éves vagy? Volt már valamilyen állatod? Kertes vagy panel házba laktok? Milyen fajta kutyát szeretnél? Hogy álltok anyagilag?

Ha ezekre válaszolsz könnyebben tudok segíteni :)

2010. márc. 21. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire labilis a helyzet odahaza, jobb nem vinni kutyát ilyen helyre. Még szerencse, hogy most jut eszükbe és nem 1-2 év múlva. Akkor sokkal rosszabb lenne !!

Csak gondolj bele, egy szép napon mikor kicsit borúsabban látják a helyzetüket, azzal állítanának be hozzád, hogy a kutyának mennie kell. Katasztrófa !!!!

2010. márc. 21. 11:43
 3/7 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok.volt már néhetjuhászunk.és van is cicánk.kertes ház nagy kerttel és goldit szeretnék és meg tudnánk neki venni mindent amire szünksége lenne.
2010. márc. 21. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Szija!

Nekem is goldenem van, nagyon jó választás!

Biztos, hogy megtudsz neki venni mindent =D

A szüleid nem szeretik az állatokat/kutyákat??

Kérd a szülinapodra vagy ilyesmi =)

2010. márc. 21. 20:09
 5/7 A kérdező kommentje:
de szeretik csak azt hiszik hogy nem tudnék vele foglalkozni..)= pedig de csak nem hiszik el.
2010. márc. 21. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Besegítenének neked,ha nem érsz rá? És ha elmész továbbtanulni, akkor rájuk marad a kutya, igaz?lehet, hogy nem miattad, hanem a körülmények miatt nem akarják. A kutyát jó , ha mindenki akarja és be is segít, ha neked dolgod van.
2010. márc. 22. 19:22
 7/7 anonim válasza:

Amikor én kutyát szerettem volna, hasonlóan ígérgetősek voltak. Anyu egyszer azt mondta, hogy kapok, aztán amikor eljött az ideje, már nem emlékezett az ígéretére, és hasonló dolgokkal jött, hogy majd úgysem látom el. Aztán meggyőztem aput, ő betartotta az ígéretét. Meggyőzni pedig egy neki kedves tevékenységem rendszeresítésével tudtam, mégpedig, hogy több hónapig naponta egy órát hegedültem. Próbáld meg egyiküket megpuhítani. Ha van cicád, akkor rajta is megmutathatod, hogy milyen gondoskodó és megbízató vagy.

Amiatt meg nem aggódnék, hogy mi lesz majd több év múlva. Nincs értelme mindig vmi esetleg bekövetkezőre készülni, hogy mi lesz, ha majd 5 év múlva elmész tanulni, v tíz év múlva külföldre költözöl dolgozni. És mi lesz, ha három év múlva teherbe esel, vagy eljön a világvége?:) (azért azt csaknem, bár vannak találgatások)

Kertes házban sztem könnyen megoldható egy kutya tartása, pláne, ha olyan elszántan vágsz bele, mint ahogy fentebb állítod.

Sok sikert.

2010. ápr. 13. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!