Hogyan mondjam meg nekik? (többi lent)
Biztos vagy benne, hogy nem menhelyi a pulid?
Am. ha úgy szerezték hogy valaki eladta, akkor is jót tettél hogy "befogadtad", mert kerülhetett volna nagyon rossz sorsa is. De hozzád került, jó helyre. :)
én se olyan kutyát kaptam amilyet kértem és nem is kölyök volt hanem már 1 és fél éves...szüleim egyik ismerőseimtől hozták mert nekik nem kellett..aztán megszerettem , és most már 9 éves és oda nem adnám semmi pénzért :) örülj a pulinak pár hónap után meg el sem akarod engedi annyira a szívedhez nő..nálam is így volt..
( bár egy kölyök kutyának jobban örültem volna vissza gondolva mert pár nap elteltével kiderült hogy a kapott kutyámmal viselkedési problémák vannak..egyszóval akiknél volt ők nem szocializálták...de kicsi voltam ekkor ehhez és csak pár éve kezdtem vele úgy foglalkozni..de még mindig nem 100%-os a javulás..)
de ennek ellenére nem adnám oda senkinek :)
Kár ezen emésztened magad. Szép dolog, hogy menhelyről szerettél volna kutyát, de ha így alakult, kénytelen leszel elnapolni a dolgot. Inkább a kis pulinak próbálj aranyéletet biztosítani.
Lesz még alkalmad az életben menhelyi kutyát menteni. Addig meg élvezd, hogy a magad képére formálhatod a kölyökkutyádat, élvezd, hogy még senki nem "rontotta el", és nem utolsósorban élvezd anyukádék örömét.
Aztán majd, ha a körülményeid úgy alakulnak, elmehetsz egy menhelyre is, vagy az öledbe csöppen egy árokparti reszketeg kóbor kutya.
Ha pedig mindenképp segíteni szeretnél a menhelyi kutyákon, elmehetnél esetleg segíteni önkéntesként. Biztos szívesen látnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!