10 éves vagy, és cigizel? Ne haragudj, de ez nagyon ciki, ilyen korban még nem kéne. Amúgy meg előbb utóbb úgyis rá fognak jönni, az ilyen dolgokat nem lehet végig titkolni. Jobban tennéd, ha abbahagyod, akkor nem kell titkolóznod előttük, és te is jobban jársz:) Mondhatod, hogy ne mondjam meg mit csinálj, én csak jó tanácsot szeretnék adni:)
2011. jún. 28. 12:43
2/18 anonim válasza:
ha 25 évesen tüdőrákot akarsz váljon egészségedre:)
Amúgy nem attól vagy menő meg nagyfiú hogy cigizel, sőt...
2011. jún. 28. 12:50
3/18 anonim válasza:
10 évesen cigizel? sztem nagyon gyorsan hagyj fel vele, mert a cigitől nem fogsz nőni, kis törpe maradsz, besárgulnak a fogaid, stb..
mondd el a szüleidnek, hátha jobb belátásra térítenek!
2011. jún. 28. 12:53
4/18 anonim válasza:
Hallod szerintem el gáz ennyi idősen cigizni.. ettől nem leszel sem menőbb, sem idősebb! Ettől csak kis csökött maradsz.. de hát ha meg akarsz halni akkor hajrá:)
2011. jún. 29. 22:29
5/18 A kérdező kommentje:
Tegnap találtam ki, hogy csak havonta 2-t fogok szívni, 15 éves koromtól heti 3-at, 18-tól 1 dobozzal.
Köszi a válaszokat-de el nem mondom soha
2011. jún. 30. 16:44
6/18 anonim válasza:
Ha szereted akkor ne is dobd el a cigit. Amúgy az én szüleim se tudják... pedig lassan egy éve csinálom. hetente három, négy száll.. és eddig még nem jöttek rá.. ;)
2011. jún. 30. 18:45
7/18 anonim válasza:
jézus.. csak a cigányok cigiznek 8-10 évesen... amúgy meg simán rájönnek :D
2011. júl. 4. 12:47
8/18 anonim válasza:
wáááááh, falnak megyek. ez már a harmadik eset amikor ilyet olvasok hogy: havonta kettőt..aztán ha x éves leszek akkor heti ennyit..majd ha nagy leszek akkor meg napi x .. Kíváncsi lennék, hogy valaki, aki szerti a cigit szeret cigizni (kortól függetlenűl most) az még is hogy a pics*ba gondolja az, h havi két szál... azt mégis hogy hozod össze?? //a napi 1-3 szálat még megértem.. de havi 2 szál?? O.o minden ötödikén és tizenhatodikán elszívsz egyet? vagy még is mi a fasz?// na mind1. ez engem nagyon ki akaszt.. és a másik meg tényleg. 10 évesen? fejlődésben van a szervezeted. ha ilyen fiatalon dohányzol az sokkal sokkal károsabb, mintha idősebb korodban csinálnád. Ezzel rengetegen nincsenek tisztában. de egy gyerek szervezetében a nikotin és persze a sok kátrány sokkal több kárt okoz mint egy felnőtt szervezetben. Ajjjj mind1. és az hogy balhét csinálnak.. ha lenne egy 10 éves kisfiam és megtudnám h dohányzik nem balhét csapnék, hanem magamba roskadnék és nem tudnám elképzelni h hol a francba b*sztam el ennyire..
2011. júl. 6. 02:06
9/18 anonim válasza:
hát az utolsó hozzászólóval részben egyetértek. fejlődésben van mindened, de úgy látszik az agyad nem. havi 2 szál?::DDDD
öcsém, én 14 éves korom óta szívtam, most 21 vagyok és 7hónapja letettem, mert rájöttem hogy sok pénzt megspórolhatok. Napi 7-10 szál volt 14éves kortól, utána napi 1doboz. Ez a havi 2 szál nem hiszem el hogy jól esik, mivel csak szédülnél tőle. én volt hogy 1 hétig nem szívtam megfázás miatt, mert fájt a torkom, utána meg szédelegtem csak tőle, míg vissza nem szoktam rá. szóval szerintem még most hagyd abba, mielőtt még úgy rászoksz mint én.. később úgy is belátod hogy semmi értelme nincs. és iszonyatosan drága.. szóval vagy szívj rendesen, vagy hagyj fel ezzel a menősdivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!