Ne haragudj de te nagyon szánalmas vagy. Egyáltalán nem attól leszel menő hogy 10 évesen a tüdődet szennyezed azzal a szarral. Én ezt úgy mondom hogy jó magam is cigizem néha, de csak társaságban! Egyszerűen ez nevetséges, nem tudom hogy ilyenek hogy juthatnak az eszedbe... Ahelyett hogy tanulnál, olvasnál, OKOSODNÁL... 10 éves létedre elég nagyfiúnak képzeled magad, hát a szüleid heylébe adnék neked két nagy pofont, elédb.sznék egy karton cigit hogy van fél órád elszívni, azt meglátjuk akkor mennyire vagy kemény... Imádod? Hát hány évesen kezdtél el cigizni, öt?? Hova fajul ez a világ..???!
CSomó pénzbe kerülne, és késöbb ha betegleszel tőle, a társadalombitosítás nem fogja támogatni gyógyításodat 100%ba....
Remélem tudtam segíteni.
2011. júl. 18. 12:20
13/18 anonim válasza:
Más pótcselekvést keressél szerintem.
Sproltolj sztem, kondi bicaj futás úszás bármi jó, gitározás, játék gépen cs ut flatout2
2011. júl. 18. 13:17
14/18 anonim válasza:
Én ismerek olyan fiatal fiút, 23 éves, aki 10 éves kora óta cigizik. Kb 150 cm magasra nőtt, csontsovány, ja, és tüdőrákja van. 23 évesen.... no comment
2011. júl. 18. 14:44
15/18 anonim válasza:
Jaja, no comment. Ott már szülői felelősség kérdése is felvetődik szerintem.
2011. júl. 18. 17:25
16/18 Kovács János Balázs válasza:
Szerintem is hallgass az előttem szólókra!
Én csak 21 évesen szoktam rá a cigire. Most kínlódok a leszokással.
Te még abbahagyhatod!
Legyél inkább gyerek. Az kifizetődőbb!!!!!!
2011. júl. 18. 17:40
17/18 anonim válasza:
Sok sikert a leszokáshoz, menni fog :)
2011. júl. 18. 19:55
18/18 anonim válasza:
és szerinted menni is fog a havi 2 szál?? mondjuk megveszel egy doboz cigi9t,19 szál van benne,egy hó alatt elszívsz belőle 2-t.Az a doboz cigid több mint 9 hónapig lesz nálad,megszárad a dohány,és sokkal rosszabb lesz.meg 10 évesen?? hát úristen.ezen azért kiakadtam...hát szerintem tedd le de nagyon gyorsan. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!