Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok rólam? 13/L

Mit gondoltok rólam? 13/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leírnám hogy én milyen vagyok és szeretném ha elmondanátok hogy szerintetek ez mennyire tér el a korosztályom alapvető viselkedési normáitól, ugyanis nagyjából egy barátom sincsen közülük.

Nem szeretem a pop zenét, inkább hallgatok rockot, metált, klasszikusat, de a jazz, a blues, és az elektronikus (főleg dark wave) sem áll tőlem távol. Kedvenceim a 70-es 80-as évek mind zeneileg, mind stílusirányzatban.

Nem szeretnék beolvadni a mai trendekbe, olykor már görcsösen kapaszkodok dolgokba, amivel kitűnhetek az átlagból. Nem hordok kirívó ruhákat mint a korosztályom, esetleg annyiból, hogy felveszek egy fekete fehér szoknyát bakanccsal és csikóskalappal. Kedvenc színem a fekete, szürke és khakizöld, majdnem az egész ruhatáram ezekből a színekből áll.

Rengeteget olvasok, igazi könyvmoly vagyok, de nem szeretem a bestsellerlistás kiadványokat, Leiner Laurát nem tudom élvezni, és a hozzá hasonló iskolástörténeteket sem. Talán 5 éve. Nem tudom már.

Kedvenc íróm Neil Gaiman, Agatha Christie. Szeretem a krimit, fantasyt, thrillert és az olyan történeteket amiben erős társadalomkritika van (pl. David Duchovny Szent tehenét)

Soha nem sminkelek, és rengeteg dologban vannak jó eredményeim. Tanulmányi eredményeim kitűnőek, nekem fontos, hogy majd jó iskolákba tudjak járni és nálam nem ciki tanulni.

Imádok írni, rajzolni, festeni, kézműveskedni, alkotni és egy egész évig gyűjtöttem a digitalizáló táblámra.

Informatikai dolgokat is nagyon szeretek, saját blogom van ahol én is beleírtam a HTML kódba és rengeteget szerkesztettem képeket is valamint sikeres 7 modulos ECDL vizsgát tettem.

Felnőtt kosárlabdaedzésre járok, ahol ugyan nem vagyok a legjobb, de az iskolában verhetetlen vagyok.

172 centi vagyok és 60 kiló barna a hajam és a szemem.

Nem értem meg a kortársaim.

2017. júl. 1. 19:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
38%
Boldoggá tettél, hogy vannak még normális fiatalok!!!!
2017. júl. 1. 20:15
 2/27 anonim ***** válasza:
98%
Nem teljesen megszokott. Nekem már az nagyon pozitív, hogy tudsz helyesen, normálisan írni és nem csak szlengekben beszélni. Sajnos én a korosztályodból inkább a rongyrázós fajtát ismerem. Abszolút jó, hogy szereted az efféle könyveket. (Hjaj... mennyit olvastam én is a takaró alatt krimiket, nagyon jó emlékek. A nyolcadik utas: a halált olvastad? Vagy a 10 kicsi fekete négert? Esetleg A macska szeme, Lee Jordan-től?). Jó, hogy vannak még akik így gondolkodnak. Felnőtekkel hogy jössz ki? Lehet érdemesebb lenne idősebb barátnőt keresned vagy valakit, esetleg valamilyen csoportól, akivel jól kijössz.
2017. júl. 1. 20:36
 3/27 anonim ***** válasza:
47%
Azért nincsenek barátaid, mert normális vagy. Szomorú, de a kortársaid között sok a fogyatékos. Kívánom, hogy maradj mindig ilyen!!!
2017. júl. 1. 20:40
 4/27 anonim ***** válasza:
88%
Egy gyöngyszem a sok ostoba ribi között.
2017. júl. 1. 20:55
 5/27 anonim válasza:
75%

Azt, hogy koravén vagy..........

Sokan még 50-60-70 évesen sem jutnak el idáig.

Ez egy 13 éves gyerektől kicsit "megdöbbentő"..

2017. júl. 1. 21:05
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj, hogy nem a veled egykorúakkal barátkozol ...más fontos neked az életben mint a többi 13 évesnek, ennyi. Nekem is a régi és mostanáig legjobb barátnőim pár évvel idősebbek nálam ... mondjuk a férjem meg sokkal fiatalabb nálam, de ő meg a saját korosztályával volt/van így, ő sokkal komolyabb és érettebb és nincs sok közös témája a vele egyidősekkel.
2017. júl. 1. 21:11
 7/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! :)

Igen, a Tíz kicsi négert olvastam is pont.

A koravénséget sokan mondták már mások is.

Leginkább 17 és még idősebb az a korosztály akikkel jól kijövök, az egyházamon belül sok ilyen ifjúsági rendezvényre járok, próbálok beilleszkedni, volt aki úgy hogy ott álltam előtte is 16-17-nek nézett és sok embert ledöbbentettem. De a döbbenet nem elég >< néha azt gondolom bár lennék olyan mint a többiek. Sokkal sokkal egyszerűbb lenne

2017. júl. 1. 22:00
 8/27 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem kamu akkor még van remény az emberiségnek.
2017. júl. 2. 00:20
 9/27 anonim ***** válasza:
98%

Pont olyan vagy, mint minden 2. tini.

Mindenki más zenét hallgat, mindenki ki akar tűnni, csak mindenki máshogy, akik kivágott felsőket hordanak és isznak, azok azzal akarnak kitűnni, mert az ellentétes dolgokat tapasztalják, pl a te életviteled szerintük átlagos.

Felnőttfejjel vicces, hogy érettnek gondolsz egy 17 évest:)

Sokan vagytok ám ti is(a csikóskalapviseléssel mondjuk nagyon kevesen szerintem).

Ha körbenézel biztosan találsz ezeregy másik korodbélit, fórumokon vagy facebookon.

Biztos jó volt megkapni a különleges vagy szöveget, de nagyon nagyon sok hasonló érdeklődésű korodbéli van, csak annyira kis közösségben mozogsz, hogy még nem veszed észre.

2017. júl. 2. 07:18
 10/27 anonim ***** válasza:
97%

Jöttem beleköpni a levesbe.

Manapság már mindenki "Nem olyan mint az átlag", mindenki utálja a mainstreamet, intelligensebb, érettebb a koránál, de ami a legfontosabb ezt fennhangon hirdeti hogy "ÉN jobb vagyok mint a korosztályom, pfejjjj hülye pisisek"

Ebből adódóan azzal hogy mindenki "különc, egyedi és kirívó".... a különc, egyedi és kirívó lett az átlagos, mindenkin azt látod hogy teper hogy ő legyen a LEG, ez egy verseny ki tud jobban kitűnni azzal hogy ő érett, és pont ezért senki nem lesz az.

Az mutatja igazán hogy valaki érettebb gondolkodású hogy nem hiszi magát ettől felsőbbrendűnek és nem mutogatja körbe hogy "én okosabb vagyok, szebb vagyok, műveltebb vagyok mert én nem holmi népszerűt szeretek" hanem éli a saját életét anélkül hogy elismerésre vágyna mindezért. (miért is kéne elismerés csak mert más tetszik?)

2017. júl. 2. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!