Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jó hogy megengedem neki?

Jó hogy megengedem neki?

Figyelt kérdés
13 éves a lányom és energia italt iszik. Mindig mást. Megy sétálni a barátnőivel csak azt isznak de mindig 1-et csak. Mikor mondom neki, hogy nem egézséges azt mondja hogy mindeki issza és semmi baja se lesz tőle. Mindig kéri, hogy vegyek és buta módon veszek is neki mindíg. Télleg minden barátnője issza és a szüleik meg engedik nekik. Most akkor én jó vagy rossz vagyok ebből a szempontból? Utána néztem a neten az energia ital hatásainak és télleg nem valami jók de nem is olyan vészesen rosszak. Engedjem neki továbra is?:(
2010. máj. 17. 17:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szia! Ez nehéz eset... de szerintem ne engedd neki. Felnőtt szervezetnek sem jó... neki meg így pláne nem. Magyarázd el neki mennyire egészségtelen. Ha sikerül bogarat ültetned a fülébe, azaz tényleg megszeppen attól, hogy mennyire káros is ez neki, akkor nyert ügyed van.
2010. máj. 24. 20:20
 22/29 anonim ***** válasza:
Az energiaital a legveszélyesebb energiaforrás! Lehet hogy még most nics bajuk, de pár év múlva lesz. És ha a lányod ennyire azt csinálja amit a többiek, akkor rövid időn belül jön a cigi, pia, stb...
2010. máj. 25. 01:54
 23/29 anonim ***** válasza:

05-24 09:24 vagyok.

Nem akarok senkit se elrettenteni, nem azt mondom, hogy nem ihatna, csak sokat ne igyon, én sajnos kerültem kórházba energiaital miatt. Tehát pl. vizsgaidőszakban vagy dolgozatírás sorozatakor, amikor az ember hajlamos többet meginni, akkor szerintem figyelj oda rá.

2010. máj. 29. 09:26
 24/29 A kérdező kommentje:

Na, emberek! Elmondtam a rossz hatásait. Mindent ami létezik, és mondtatok. Azt mondta, hogy nem fog inni, de elmentek sétálni és a táskájában találtam 1-et. Rákérdeztem és azt mondta : le szarja, hogy mit mondok mert semmi baja nem lesz tőle és, hogy mindenki issza. Fel hívtam a barátnői szüleit és télleg meg engedik és úgy vélik semmi baja nem lesz tőle a gyereküknek.. Mondhatom szép..

Szerintem nem tehetek semmit már. Majd kinövi. vagy nemtudom..

2010. máj. 29. 11:02
 25/29 anonim ***** válasza:
Én is 13 vagyok,nálunk is isszák a többiek,de anya nekem nem engedi,mert azt mondja nem tesz jót a szívnek,bár ez engem nem is zavar,hogy nem ihatom.De sztem nyugodj meg,ha a többiek leszoknak róla,ő is abbahagyja.
2010. máj. 30. 18:54
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ne az energiaital miatt aggódj, sokkal inkább amiatt, hogy megy a többiek után. Jól írta az egyik válaszoló, ezután majd ha mások cigiznek, isznak, pasiznak, ő is elkezdi. :\
2010. máj. 31. 16:56
 27/29 anonim ***** válasza:

napi egy energiaital.. istenem mi lehetne tőle?

én nem iszom napi szinten de valamikor tényleg jól esik és olyan is előfordult, hogy egy nap többet megittam és mégis ittvagyok

18F

2010. jún. 14. 14:40
 28/29 anonim ***** válasza:

Nekem sem engedi meg anyu..

Barátnőm csak azt mondja "szép is lenne ha anyu azt is megmondaná mit igyak"

2010. okt. 22. 18:47
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább attól félj hogy a többiek után megy. Ti meg ne ilyen apróságoktól féltsétek mint a cigi a pia meg a pasik. Mióta a mefedrone megjelent, elterjedt többen csinálják mint ahányan isznak. És alkohollal keverve halálosabb mint simán. És ha a lányod a pörgésre van ráállva akkor könnyen lehet hogy ilyet is fogyaszt. Főleg hogy sétálnak.. Ugyanis felpörget és a beszéd és mozgáskényszer a hatásai közé tartozik. Van aki energiaitalt iszik mellé hogy a hatás tovább tartson. Könnyen beszerezhető dolog, interneten is lehet rendelni. Nézz körül a dolgai között. Mit keress? Plasztik zacskót, fehér port, kristályokat, szívószál darabkákat, összetekert hengerszerű pénzt vagy papírt, lakcím kártyát és a személyit nyald meg! ha ilyen furcsa íze van akkor az bizonyíték és akkor le ülhetsz vele egy komoly beszélgetésre...

Nem azt mondom, hogy a lányod drogos, de lehetne az is.

2010. okt. 24. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!