Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti elengednétek a 17...

Szülők! Ti elengednétek a 17 éves fiatokat nyáron a barátaival 1 hétre a Balatonra? 43/n

Figyelt kérdés

Alapjában véve jó gyerek, elég jó tanuló.

Akinek már volt tapasztalat ilyen kirándulással miről is szólhat ez? Mit csinálhat a balatonon 7 fiú felnőtt kíséret nélkül?

2017. máj. 28. 11:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

16 vagyok

Miért pontoztatok le?a válaszomba benne van h elengedném.

Ti is elmentek nyaralni,ő meg a barátaival szeretne.amugy meg hülye kérdés mert tényleg isznak és csajoznak :D

És nem kell Mindenkit egy kalap alá venni mert nem minden tini drogozik stb...

2017. máj. 29. 14:27
 22/23 anonim ***** válasza:
6%

100% hogy nem. 7 fiú együtt abból nem sok jó sül ki, pláne ha nincs felnőtt mellettük.

Az enyém komolytalan én nem engedném.

2017. máj. 29. 15:25
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Bar nem szulo vagyok,en is leengednem.

Viszont amiket irtak elottem,azokra keszulj felj :D Mi 16eves korunk ota nyaralunk mindig baratomeknal balatonon.eleinte meg ottvoltak mindig nagyszulei is,es csak ketten mentunk.mar az elso alkalom is ugy vegzodott,hogy a kollega kiutotte magat es csoppet osszehanyta az agyat,nekem meg egy kg uvegszilank volt a talpamban mert elhagytam a papucsom.kellemes volt a masnap mondhatom,de megusztuk,kimagyaraztuk :D

Tendencia azota is folytatodik,mennek a hulyeseg.most legutobb mar nem voltak ott a nagyszulok,ennek oromere az ominozus hazigazdat ismet 3an cipeltuk haza,hogy aztan a lavor felett aludjon :D mondjuk aznap en is lepihentem egy-ket oracskara egy padra,amig ot probaltak osszekaparni.

Szoval igen,hacsak a fiad nem valami atlagon feluli jo gyerek,akkor biztos az ottlet tetemes reszeben hasonlok lesznek.de mi is ittvagyunk,masok is tuleltek mar,ez az elet rendje.

20/f

2017. máj. 30. 03:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!