Szülők! Ti elengednétek a 17 éves fiatokat nyáron a barátaival 1 hétre a Balatonra? 43/n
Alapjában véve jó gyerek, elég jó tanuló.
Akinek már volt tapasztalat ilyen kirándulással miről is szólhat ez? Mit csinálhat a balatonon 7 fiú felnőtt kíséret nélkül?
16 vagyok
Miért pontoztatok le?a válaszomba benne van h elengedném.
Ti is elmentek nyaralni,ő meg a barátaival szeretne.amugy meg hülye kérdés mert tényleg isznak és csajoznak :D
És nem kell Mindenkit egy kalap alá venni mert nem minden tini drogozik stb...
100% hogy nem. 7 fiú együtt abból nem sok jó sül ki, pláne ha nincs felnőtt mellettük.
Az enyém komolytalan én nem engedném.
Bar nem szulo vagyok,en is leengednem.
Viszont amiket irtak elottem,azokra keszulj felj :D Mi 16eves korunk ota nyaralunk mindig baratomeknal balatonon.eleinte meg ottvoltak mindig nagyszulei is,es csak ketten mentunk.mar az elso alkalom is ugy vegzodott,hogy a kollega kiutotte magat es csoppet osszehanyta az agyat,nekem meg egy kg uvegszilank volt a talpamban mert elhagytam a papucsom.kellemes volt a masnap mondhatom,de megusztuk,kimagyaraztuk :D
Tendencia azota is folytatodik,mennek a hulyeseg.most legutobb mar nem voltak ott a nagyszulok,ennek oromere az ominozus hazigazdat ismet 3an cipeltuk haza,hogy aztan a lavor felett aludjon :D mondjuk aznap en is lepihentem egy-ket oracskara egy padra,amig ot probaltak osszekaparni.
Szoval igen,hacsak a fiad nem valami atlagon feluli jo gyerek,akkor biztos az ottlet tetemes reszeben hasonlok lesznek.de mi is ittvagyunk,masok is tuleltek mar,ez az elet rendje.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!