Hogy döntsek? Tanuljak vagy sem?
Az álmod ne add fel. Menj orvosi egyetemre, ha azt akarod.
Én 2 éve végeztem vegyészmérnöki szakon és egyetem utn egyből el tudtam helyezkedni szakmába és elég jó pénzt keresek vele.
Vannak szakok amit tényleg nem érdemes elvégezni, de vannak olyan szakok, amit érdemes. Egy jó orvosra mindig szükség van. Ez egy befektetés a jövődbe. Sok sikert álmaid megvalósításához.
Szerintem tök jó,hogy így körülbelül felvázoltad magad előtt,hogy mit szeretnél az élettől:D
Velem kb.ugyanez van,csak én nem orvos szeretnék lenni és nem vagyok kitűnő[nehéz suliba járok:S].Én a filmes szakmát szeretném választani és én is elgondolkoztam,hogy hogyan lesz a munkán kívül életem.Én isáltalános->gimi -> egyetem
jobban jársz ha van diplomád,mert ha állást keresel és látják,hogy neked diplomád van akkor előrébb helyeznek a "listán"a szakközépesek előtt.Azért a diploma jobb mint a szakközép.:D
Sajnos ilyenkor nagy választás elé kerülsz először a karrier vagy a család.Nem vagyok család ellenes,de szerintem előbb a karrier,mert ha nincs egy jó munkád,de van 3 gyereked,akkor sokkal nehezebb[bár lehet,hogy boldogabb]életed lesz,mert ha a gyereknek nem tudsz mit enni adni azért az nem valami jó dolog.
válaszd az egyetemes verziót.:Dpláne ha kitűnő vagy akkor gyerekjáték bejutni abba a gimibe amibe akarsz.
ráadásul az orvosi szakma egy jó munka,szóval csak az a lényeg,hogy sose add fel!:)előbb utóbb eléred amit szeretnél.Addig jó amíg választhatsz és én is ezt fogom kihasználni^^
amugy meg ugytudom,hogy lehet támogatásokat kérni az egyetemre.
sok sikert a tanulásban=)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!