Hogy tanuljak így holnapra?
Figyelt kérdés
Írnánk 2 dolgozatot meg egy tz-t ,de be van gyulladva 1 fogam,tele van aftával a szám,alig tudok enni,éhes vagyok,le van gyengülve az immunrendszerem ,a c vitamin pont elfogyott,reggel nem tudok időben felkelni,pedig 1,5 órával hamarabb beállitom az ébresztést,nem érzem jól magam a bőrömbe,nincsen semmi életkedvem:(2010. okt. 26. 16:50
1/8 A kérdező kommentje:
végülis már 2-őt "megtanultam" csak az a baj,h most nem akar "benntmaradni" megtanulom,felmondom és aztán mire újra felakarom mondani elvész minden:(
weaker than ever
2010. okt. 26. 16:57
3/8 A kérdező kommentje:
aha,ezt az utolsó hetet még jó lenne végigmenni,mert ugye jövőhéten már nekem szünet.
2010. okt. 26. 16:59
5/8 anonim válasza:
az élet nagy problémái, reméljük túléled ha rossz jegyet kapsz
6/8 anonim válasza:
Szia!
Ha tényleg nagyon rosszul vagy szólj anyudnak. A szünetben fel tudnál készülni a dogákra :/
7/8 anonim válasza:
Nem értem, hogyha valaki beteg/rosszul van, akkor minek megy iskolába, ha van szünet jövőhéten, ha nincs. Ember, legyen már fontos az egészséged. Ez nem játék, tessék elmenni fogorvoshoz.
(Persze ott a másik véglet, aki minden hülyeségért otthon marad, pl letört a lábkörmének a széle...)
8/8 A kérdező kommentje:
hú,végülis nem volt olyan rossz,mindent megirtam tök jóra,örülök,márcsak két nap és vége(egy időre)
2010. okt. 27. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!