Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 15 éves lányod a...

Elengednéd a 15 éves lányod a pasijához ott aludni?

Figyelt kérdés
Van egy 15 éves lányom, és szeretne ott aludni a 21 éves barátjánál. 1 hónapja járnak. Múlt hétvégén nem engedtem el, és nagyon mérges volt. Szerintetek mit tegyek?
2010. máj. 15. 22:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
33%

Nah, az a szomorú helyzet, ha a lányod így reagál, akkor szerintem már nem szűz. Vizsgáltasd ki egy nőgyógyásszal, s mindenképp iratass fel gyógyszert, mert ha baj lesz, téged vesznek felelősségre. A srácnak meg csak azért kell a lányod, hogy jól +dughassa, oszt' dobja a pi*ba.

Nem a sráccal, hanem a srác szüleivel kellene beszélni, s ha a srác mégjobban ellenedfordítja a lányod, ami valószínű, akkor már a gyámhatóság segítségére vaan szükség, mert ha elszökik a lányod, mégha önszántából is, az személyi szabadság korlátozása -->emberrablás.

...és mellesleg, sokszor megy a híradásokban, hogy a huszon v. harminc éves pasi féltékenységből végzett 12-3-4-5-6 éves áldozatával.

Ennyire pedofil a világ, vagy csak maradi lennék?

24Ffi vagyok, igaz nincs barátnőm, de egy 15 éves nekem fiatal lenne, igaz a korombeli lánxoknak 30on túli pasijai vannak, s nekem csak a 12-16 évesek maradnak.

Inkább egyedül. mint egy 12-16 éves miatt kissegbekúrtköcsögnek lenni a börtönben.

2010. máj. 16. 15:02
 22/30 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó előttinek: A lány 15, liliomtiprás jogilag akkor lenne, ha 14 alatt lenne. Ergo azzal a világon semmire nem mennél, ha megfenyegetnéd, mert 15 évesen folytathat szexuális kapcsolatot.
2010. máj. 16. 15:33
 23/30 anonim ***** válasza:
50%

Esküszöm nem értem az ilyen szülőket, én ha ilyet mertem volna mondani azt hiszem a fal adta volna a másik pofont, ezzel nem azt mondom, hogy meg kell ütni, de ezek a tiltás nem vezet eredményre dumák, ha 6 évesen a haját be akarta volna festeni azt is megengedted volna neki? Gondolom nem...

A gyereket úgy kell nevelni, hogy tisztelje a szüleit.

15 éves lánynak ami a párkapcsolatot illeti a csókolózás egymás simogatása, délutáni találkozgatások valók, nem más, főleg nem egy hónap után. Ha meg el mer szökni, biztosítsd róla, hogy nem marad következmények nélkül(internet,zsebpénz megvonás, nem mehet el sehova...)A fiút meg mutassa be, vigye el hozzátok, nálatok lehetnek délután, de együtt alvás akkor sem való ilyen korban, majd 17 évesen bőven ráér azzal.

2010. máj. 16. 18:30
 24/30 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem még nem is lenne akkora gond, ha mondjuk 1-1,5 év után hozná fel az ottalvást. De 1 hónap??? Könyörgöm, az semmmi. Nagyon látszik, hogy mennyire szeretik egymást? 1 hónap után én is csillogó szemmel néztem a barátomra, akibe nem voltam később szerelmes. Szóval szerintem 1 hónap után semmiképp! Bár később se , de ez már nem az én dolgom.

Ja, és rákérdeznék a lányodnál a helyedben, hogy szűz-e még...

2010. máj. 16. 20:32
 25/30 anonim ***** válasza:
70%
ne engedd.foleg hogy mar a 21 eves fiuk tobbet akarnak mint egy kis csokolozas.es maskulonben az ewgy honap szornyen keves.egy honap alatt mx csokolozas de nem olyasmi...........
2010. máj. 17. 18:05
 26/30 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem meg hulyeseg, hogy "ne engedd". A lany tizenot eves, ne te hozd meg a donteseket helyette. Beszelgess vele, esetleg vidd el nogyogyaszhoz, de ha le akar fekudni a fiuval, ne allj utjaba. Ha megbanja tanuljon a sajat karan, ha nem, akkor szerencseje volt:)
2010. máj. 18. 16:55
 27/30 anonim válasza:
Nem tudja megbánni...
2010. máj. 19. 11:47
 28/30 anonim válasza:
48%

Szerintem engedd el legalább tudod hogy hol van és nem kell érte aggódni ha jó a kapcsolatotok és nem tiltod akkor úgyis elfogja mondani hogyha leakart feküdni a barátjával de ha tiltod akkor is lefog vele feküdni csak nem fogod tudni szerintem jobb ha tudod és nem kell aggódni. 15 évesen meg egyáltalán nem korai szerintem mostanában kevesen vannak akik 15 évesen még szüzek.

de ez csak az én véleményem

2010. máj. 19. 18:44
 29/30 anonim válasza:
36%

szerintem amúgy mindegy hogy hány éves a pasija pl 15-16 éves fiú mit akarna vele csinálni?

de tény hogy nagy a korkülönbség..

2010. máj. 22. 02:24
 30/30 anonim ***** válasza:
91%

Ti még sose jártatok temetőbe?

Nézzétek már meg az életkorokat a férj és feleség között:D

2010. máj. 30. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!