Elengednéd a 15 éves lányod a pasijához ott aludni?
Na engem most fognak nagyon lepontozni.
Elmondom az én történetem, nem tanácsot adok!
Anno valamikor régen:
Én 15 éves voltam (1 hónappal a 16. szülinapom előtt), amikor megismertem egy 21 éves fiút. Totál beleestem. Szóltam anyumnak, aki először elzárkózott, majd nagyim tanácsára, leültünk megbeszélni a dolgot. Elmentünk nőgyógyászhoz, kaptam gyógyszert stb.
Kikötés volt, hogy nem lehetek TERHES, nem mehet a tanulás rovására, és a fiú nálunk aludhat, de én nem aludhatok náluk :-D
Leérettségiztem, a kapcsolat még mindig tartott.
Elmentem egyetemre az ország másik végébe. Havonta egyszer találkoztunk. a diplomazstó után másnap volt az esküvőnk. Ma 10 éve vagyunk házasok, 3 lányunk van.
Ma már senkinek nem tűnik fel hogy 5 évvel idősebb nálam.
De ha elmondom, hogy hány évesen ismertem meg, akkor kiakadnak.
Amúgy anyummal nagyon jóba vannak, férjem szerint nála jobb fel anyósa nem is lehetne :-D
Azt nem tudom, hogy én tudok-e majd ilyen józanul gondolkodni, mint az én anyukám, amikor nekem kamasz lányom lesz.
Inkább megbeszélni kell a dolgokat, mert így a lányod hozzád fog fordulni, ha bármi baja lesz.
14 éves lányom van,nemsokára 15!
De ha eszébe jutna,hogy a 21!! éves fiújánál aludjon,gondolkodás nélkül rávágnám azt,hogy nem.
Nagy a korkülömbség és máshol jár még az eszük,jó később nem lesz sok az a 6 év,de most igenis sok.
Na ha elém vágná azt,hogy elszökik nemis tudom mit tennék,de az biztos,hogyy elgondolkodnék mit is rontottam így el?!
Aztán küldeném az apjához,hogy kérdezze meg hátha attól észhez tér.
Ne nézzetek ilyen 80 éves anyukának,de akkor is ellenzem ezt,főleg a saját hülyeségem miatt.
Mivel anyukámék nem foglalkoztak velem így 17 évesen átmentem a barátomhoz,lefeküdtünk (védekezztünk)
és teherbe estem,aburtusz kivolt zárva.
18 évesen megszültem,19 évesen esküvő az iskolát ott kellett hagynom,később végeztem el a főiskolát is esti tanításon,és nem ilyen életet kívánok a gyermekemnek.
Persze mostmár minden jó,de lehetne az elenkezője is,hogy
munkanélküliek lennék s egyik napról a másikra élnénk.
Persze a lányom csak abba gondol bele,hogy most mégis minden jó,de ő nem tudja min is mentem át (igen a saját felelőtlenségem miatt),mikor hajnal 5-kor már fent voltam és biciklivem mentem nagy hóban is át dolgozni ami a másik városban volt.
Nem akarom,hogy ilyen életete legyen.
Inkább eggyütt sírok vele most a szobájában,minthogy 9 hónap múlva sírjunk.
Egyébként ha a lányod már ennyire komolyan gondolja,hogy elakarja veszíteni a szüzzeségét akkor én a helyedben elvinném nőgyógyászhoz írni fogamzásgátlót meg megnézzetni,minden rendben van-e,aztán elbeszélgetnék a fiúval,hogy védekezzen rendesen!
Hát legszívsebben az óvszert is megvenném,na de mégis.
Minden a lényeg a lényeg,hogy felvilágositanám RENDESEN
utána nőgyógyász,megismerem a fiút,aztán inkább így legyen,mint máshogy :/
Egyébként ez a baj manapság,hogy ha anyuci-apuci nem engedi meg akkor úgyis megoldom,hisz annyi lehetőség van manapság.
07:13: Nagyon szép történet.:) Csak az a baj, hogy sokat változtak a dolgok.
Nekem úgy tűnik, a lányod csak a szüzessége elvesztésére hajt. Nagy hiba. Majd tanul belőle, ha tényleg megteszi.
15L
9:48
Annyira nem volt régen, hiszen csak 33 éves vagyok :-D
akkor is volt tiniterhesség, az osztálytársaim nagy része akkor is 14-16 évesen veszítették el szüzességüket.
csak nem beszéltek róla ennyit.
Anyukám elvitt nőgyógyászhoz, minden nap megkérdezte, hogy bevettem e a gyógyszert :-D, ha meg antibiotikumot szedtem, vagy valamit, ami kiütötte a tablettát, szólt, hogy figyeljek. Olyan volt, mintha egy tapasztalt barátnő lenne. Mai napig mindent meg tudok vele beszélni :-D
ez az anya-lánya bizalom próbája
Mert most még szólt, később már nem fog.
Szerintem az a 21 éves férfi akinek egy 15 éves kislány kell, nem normális (úgy értem nem elég érett,stb.). Ha a lányod ilyenekkel fenyegetőzik, hogy elmennek egy hotelba, mindenképp világosítsd fel a védekezésről, az esemény utáni tablettáról ha esetleg kiszakadna, meg a helyedben jól ráijesztenék egy abortuszvideóval....
Én igazából eleve nem engedném, hogy egy 6 évvel idősebb sráccal járjon, de ha már járnak, akkor aludjon a srác nálatok, tényleg. Mondjuk 1 hónap után azt is korainak találom. A helyedben azt mondanám, várjanak legalább 1 fél évet!
Én biztosan elbeszélgetnék ezzel a 21 éves fiúval!
Elhívnám vacsorázni, vagy ilyesmi és meglátnám, hogy mennyire komoly. Ha látnám, hogy el csélcsap f@sz, akkor biztosan tudtára adnám, vigyázzon, mert ez liliomtiprás és feljelentem, biz'isten.... Ha pedig normális, megbízható pasinak tűnik, akkor esetleg fél év múlva megengedném, hogy együtt aludjanak. Addigis biztonságból elvinném a lányomat nőgyógyászhoz feliratni fogamzásgátlót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!