Az normális, hogy egy 12 éves kislány, miután meghaltak a szülei,1-2 hónapig csak sír az ágyban, enni sem hajlandó, aztán annyira megváltozik, hogy lányokkal csókolózik az utcán, és "menőzik" a suliban?
Itthon egyébként teljesen normális. Nem beszél velünk csúnyán, kedves, tanul is(!), de mégis rosszak a jegyei... Beszéltem már az ofőjével és azt mondta, hogy 2 hete ilyen.
Azt meg, hogy lányokkal csókolózik pedig a barátnőitől tudom.
Több szeretet kell. Adjátok értésére, hogy tudjátok mit csinál, és hogy bármikor mehet hozzátok a gondjaival. Most még több szeretet, még több figyelés kell, de kell egy kis szigor is. Éreznie kell, hogy oda tartozik, hogy biztonságban van és szeretik.
Ilyenkor nem is olyan egyszerű ez. Én se hittem el anyum halálkor senkinek, hogy önzetlenül segíteni akar. Pedig én nem 12 vagyok. Szóval szeretet, odafigyelés, törődés és idővel helyre áll majd.
Egy 12 éves lány csókolózik? Mi a halál? Ennyire le vagyok maradva a jelenben? Jó ég!
Sokat beszélgessenek vele, ismerjétek meg jól és lássa azt hogy fontos nektek 12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!