Soknak számít havi egy buli a kamaszoknál?
én kb 16 éves koromban kezdtem el elmászkálni. Eleinte, mivel "rákaptam" a bulizás ízére, minden szombat este a diszkóban pusztultam. Aztán ez ritkult, 2-3 hetentére, majd havi szintre, aztán jött a "hébe-hóba". Teljesen normális. Fiatalon az a dolga, hogy bulizzon. Ha kamaszként ez kimarad, akkor később akarja bepótolni, annak az lesz a vége, hogy "nem ismeri meg a korlátait", esetleg fősulira kiszakadva ő lesz az a lúzer, akit mindig szivatásból le akarnak itatni, de ha még később jön rá, hogy valami kimaradt az életéből, akkor akár a későbbi családi életének a rovására mehet.
Szóval semmi baj nincs azzal, ha fiatalon "tombol". Persze ájulásig vedelni nem kell (nálam volt ilyen egyszer kétszer, de később rájöttem, hogy jobb magamnál lenni a buliban), a drogokat én világ életembe kerültem, nem is értem miért jóók, de jókat tudtam bulizni, és ma már nem vágyom rá. Megvolt, ennyi volt.
Ahogy írják is, függ buli "minőségétől", hogy miről szól nála, és hogy mennyi idős a gyerek.
Ha normális körülmények között csinálja (nem részegedik le, nem drogozik, stb), és van már 16-17-18 éves, akkor rendben. Havi egy belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!