A tinik körében miért az a menő, aki iszok, cigizik? 18/F
Én is ilyen voltam, meg a legtöbben ilyenek voltunk. Ittunk, cigiztünk, egyebet is kipróbáltunk, minden hülyeségbe nyakig benne voltunk, lógtunk a suliból, ezektől vagánynak, nagyfiúnak, nagylánynak éreztük magunkat. Volt egy olyan szájíze a dolognak hogy nem vagyok már gyerek, lázadok minden és mindenki ellen aki meg akarja mondani hogyan élhetem az életem.
Ez egy természetes folyamat, ahogy az ember felnő megkomolyodik és más lesz az értékrend. Már nem cigizek, nem iszok, nem tekergek. Középkorú vagyok és családom van. Ki ilyen, ki olyan kamaszként. Nekem 16 évesen a vagány srácok tetszettek, most felnőtt nőként már csak megmosolygom őket. Majd beérnek idővel ők is.
Nekem sose volt ez a menő. Ezzel az erővel minden csöves alkoholistát menőnek lehetne nevezni.
Én kamaszként nem a szüleim, hanem a korosztályom ellen lázadtam. Röhejesenek tartottam a viselkedésüket. Csak azért is kilógtam a sorból: nem ittam, nem cigiztem, normálisan tanultam, nem követtem a divatot. Nekem így volt jó, ha furának tartanak. :)
Nem maradtam ki semmiből, voltak barátaim, kisebb-nagyobb szerelmek, bulik, jó poénok... régi szép idők!
Mai napig nem cigizek, inni csak mértékkel és ritkán (egy-két pohár bor társaságban), megmaradt pár kamaszkori barátság is. :)
Mind fiatalabbnak nézünk ki a korunknál. Megállapítottuk már párszor, hogy megérte. ;)
te az egyedi, bölcs és felelősségteljes kérdező. Sok olyan korodbeli van aki nem iszik. rossz emberekkel veszed körül magad. Ne általánosíts és magaddal foglalkozz ne pedig másokkal.
Vannak olyanok is akik néha elmennek iszogatni 1-1 sört, vagy táncolni egy szórakozóhelyre és mellette jól tanulnak. Nem ez fog valakit jó vagy rossz emberré tenni.
Persze van köztük aki azért iszik mert menő akar lenni, nincs önbizalma, kompenzálni akar. De te is ilyen vagy, csak ezt nem az alkohollal fejezed ki. Ennyi, hanem mondjuk gyakorin próbálod az igazad és ezzel az önbizalmad erősíteni
Nem ír hülyeséget a 9-es
Jobban jársz ha magaddal foglalkozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!