A tinik körében miért az a menő, aki iszok, cigizik? 18/F

Ez azért komplexebb ennél egy fokkal. Egyesek szerint elég "züllött" életet élek, sokat iszom, dohányzok, bulizok, sok emberrel kavarok, időnként elég cifra sztorijaim vannak.
De közben nem csak ezt csinálom, egy diákszervezetet vezetek, már leadtam az egyetemi jelentkezéseim nagy részét, jól tanulok, vannak céljaim az életben.
Mindenki máshogy keresi magát, máshogy próbál egyedi lenni és lázadni, bizonyítani és elfogadtatni magát. Én azzal hogy részegen smárolok akárkivel, te azzal hogy a gyakorin bizonygatod mennyire érett és különleges vagy amiért nem vagy olyan mint én.
Egyik sem rosszabb mint a másik és mindkettőt ki fogjuk nőni. 18L

hajaj ez még egyetemen is így van sajnos...
ami talán nem is akkora baj csak mértékkel...

Általában ők sok bulira járnak, ismertek, látszólag mindenki a barátjuk, de azt utálom, hogy ha már nincs jelen mindenki akkor rögtön az osztályom kipletykál valakit. Félősnek néznek, mert más vagy, mint a többiek, hülyének, mert kilógsz a sorból. Gondolom, hogy te is jövőben érettségizel, így nem kell sokáig velük maradj.
18/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!