Ciklus buli? Ez szerintetek is beteges?
Inkább az a beteges, hogy ebből HÍR lett!
Bár még így is jobb mint a megölte, elgázolta, leszúrta, esik a forint...
Ez hír? Marha tájékozott lehet a hír.ma "szerkesztője" (mondjuk erről az oldalról, meg a hasonló szarokról amúgy is megvan a véleményem). Oké, hogy itthon nem kell mindenkinek tudnia, de aki hírekkel foglalkozik, annak nem kéne, hogy ez ennyire szemet szúrjon, mivel az USA-ban (többek közt) nem ritkaság az ilyen buli. Egyrészt jóval többször keresnek alkalmat a bulizásra, mint mi, szinte bármilyen alkalomból képesek partit rittyenteni, ami szerintem igazából nem baj, miért ne szórakozhatnának? Másrészt nem olyan elvetemült dolog ezt megünnepelni, a természeti népeknél is szokás, ez valószínűleg onnan maradt meg. Azt meg pláne nem látom problémának, hogy ahelyett, hogy egy kellemetlen, titkolni való dologként gondolnának a menstruációra, inkább azt szorgalmazzák, hogy a fiatal lányok beszéljenek róla, ezáltal merjenek kérdéseket is feltenni, és tájékozottabbak legyenek.
Hogy mi ebben a beteges, azt nem tudom. Ennyi erővel a születésnap is beteges, hiszen maga a szülés/születés egy eléggé véres, "piszkos" dolog, minek azt ünnepelni, nem?
# 4: Ez nagyon kedves dolog szerintem, és most eldöntöttem, hogy én is meg fogom ünnepelni a lányommal az első menstruációját (kettesben).
Ő ugyanis nagyon fél tőle, pedig lassan esedékes lesz...
Mi sokat beszélgetünk a menstruációról, nőiségről - nem tabutéma köztünk.
És ahogy sokan írták: számos természeti népnél szokás megünnepelni a felnőtté válást, így a lányok első menzeszét is. Én kedves dolognak tartom, semmi kivetnivalót nem látok benne!
Nem az a gáz, hogy megünneplik, de hogy ekkorá hájpot kerítenek neki, az nem egészséges.
Szegény csaj, jo sokan cikizni fogják érte épl.a fiuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!