Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan győzzem meg őket?

Hogyan győzzem meg őket?

Figyelt kérdés

szal az vna hogy cigizek, de ezt ők nem tudták, viszont ma hallották a fodrásztól, h cigizek, anyám nem hisz nekem(ezt már megszoktam) apám igen. Mit tehetek, hogy télleg elhidjék, hogy nem cigizek?

szagot nem éreznek rajtam, cigim nagyon jól van elrejtve.

2010. máj. 11. 16:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

thx a válaszokat, azért anyám miatt van, mert teljesen rám van telepedve, szal ha az uccsó 5 percemről nem számolok be, akk már ideges, és semmi nem jó neki.

És az idők során elérte, hogy folyton azt lesem, hogy ki mikor ugrik rám, hogy mi a rákot csintam megint és belekötnek tök értelmetlen dolgokba, és a cigi 1-2 óráig elfeledteti velem ezt, el tok lazulni...

2010. máj. 11. 20:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Anyám is ilyen. Múltkor nem mondtam előre, hogy a haveromnál maradok kicsit, erre felhívott, hogy hol vagyok. Éjjel fél hétkor. Lol. Ehhez add hozzá, hogy 20 vagyok. Mégsem dohányzom. Ez nem mentség és nem indok. Plusz te fogsz bele tönkremenni hosszútávom. Tudom: apám szívja harminc éve. Félóránként rájön a köhögési roham, fiatalon versenyszerűen úszott, most 100 méter lefutása után totál kivan. Emellett folyton zsibbad a lába is, feltehetőleg érszűkület. Le akarna szokni, de most már nem megy. Lehet, hogy ellazít, de enne később komoly következményei lesznek, főleg így, hogy duplán is veszélyeztetve vagy (rákra hajlamos felmenő és asztma ugye).
2010. máj. 11. 22:44
 13/16 anonim válasza:

Nem tudom, elolvasod e ezt egyáltalán. Az egyéni felelősség kérdésébe ha lehet, ne menjünk bele pl: asztma, meg egyéb.

Annyit hadd mondjak el, hogy már én is 7 éve cigizek, és nagyon sokáig hazudtam a szüleimnek, és megfűszereztem az egészet egy kis színészettel is, de tényleg csak egy kicsivel. Mindkét szülőm cigizik, így nem volt nehéz lopni tőlük néhány szálat :)

Azonban egy tanácsot hadd adjak: akármilyen kilátástalannak is tűnik a viszonyod anyukáddal, figyelj oda arra, hogy pontosan mit is szívsz. Ugyanis nagyon könnyű eljutni a sima dohánytól a marihuánáig, onnan pedig nagyon kevesen képesek visszatáncolni, ill. megállni, hogy ne nyúljanak erősebbhez. Én csak ennyit mondok: hamarabb ölnek meg az illegális drogok, mint a cigi, bár nálad valószínűleg nem kétszeres, hanem háromszoros kockázat áll fenn, mivel a nagynénéd tüdőrákban halt meg, vagyis olyan génekkel rendelkezett, amik hajlamossá tették őt erre, és lehet, hogy benned is megvannak... na meg persze az asztma.

Na jó, ennyi, fejtágítás befejezve, bocsi, sok sikert! :)

A szótárasoknak meg csak annyit, hogy használjatok Tűzrókát, az jelzi a hibákat, csak fel kell pillantani a monitorra :D

2010. máj. 12. 21:08
 14/16 A kérdező kommentje:
google chrome-m van ami angol és minden hibás nálaXD
2010. máj. 13. 08:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Fúú én azért megértelek, én mondjuk 16/l vagyok , és nem réég keztem el cigizni, próbálgattam aztán egyszer csak rászoktam,pedig tudom h mennyire egészségtelen. Én is titkolom,annyit tudnak, hogy egyszer kipróbáltam...utálok hazudni, de az én szüleim sem értenek meg és annyi elvárásuk van. Szóval megértem.Ha nem akarod h észrevegyék , mindenképp ott cigizz ahol nem találkozhatsz ismerősökkel akik beköphetnek, és rejtsd el jól :).
2010. máj. 13. 21:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát rendesen el van rejtve az biztos:D
2010. máj. 14. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!