Mit tegyek, ha tinédzser gyermekemet társai interneten zaklatják?
Figyelt kérdés
Hasonló korú gyerekek szüleinek segítségét szeretném kérni, abban hogy mi tévő legyek, ha a gyerekemet interneten folyamatosan zaklatják iskolatársai. Jelentettük már a tartalmat a facebook-on, mégis új tartalmak jelennek meg. Hogyan kezeljem szülőként a helyzetet?2017. márc. 13. 11:19
21/23 anonim válasza:
Na, kérdező! Azóta mi történt, hogyan alakulnak a dolgok? Várjuk a válaszodat!
22/23 A kérdező kommentje:
Azóta szerencsére nagyon sok dolog történt. Lányommal a profilját "titkosítottuk". Az osztályfőnök is lépett az ügyben, volt tanóra keretein belül előadás az internetes zaklatásról, illetve az adat és személyiség védelemről. A zaklató személyére nem derült fény egyenlőre, és nem is hiszem, hogy valaha fog. Kislányommmal most pszichológus segítségét kértük, ami egyenlőre úgy tűnik nagyon jól működik. Én is sokat tanultam a történetből, mint ahogyan írtátok nekem is fel kellett zárkóznom az internetes világban és ezt javaslom a többi szülőnek is. Köszönöm a sok segítséget és tanácsot!
2017. márc. 19. 08:56
23/23 anonim válasza:
Ha durvakat irnak,bantjak,zaklatasert feljelentem,a rendorsegen 2 perc alatt kideritik ki irja oket,es onnantol a szulokkel beszelek vagy rajtahagyom a rendorsegen. Estetleg uj profilt csinalok neki,nem a sajat nevevel,ahol csak a rokonait jeloli be. Vagy ha tenyleg borzaszto a helyzet,kiveszem a sulibol. Ha sejti/sejted kik csinaljak,akkor szulok/ofo/igazgato. Nagyon sajnalom a gyermekeidet! 16,12 és 7 éves gyerekek edesanyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!