Jelenthet valamit, hogy így érzek, vagy ezen minden kamasz átesik?
Szerintem ennyi idősen már tudnád, ha az lennél.
Egyébként ez tényleg egy olyan dolog, amin mindenki elgondolkodik. :D Voltál már fiúval, esetleg lánnyal? Akár csak smárolás szempontjából is? Én 16-17 évesen próbáltam több lánnyal is (csók), aztán abbamaradt ez a dolog, biztos vagyok benne, hogy hetero vagyok, annak ellenére, hogy többször is volt ebben részem, tehát többször is akartam.
Az, hogy jobban megnézed a jó nőket, mint a jó pasikat teljesen normális, őszintén, szerintem a legtöbb lány így van ezzel. :D Csak az érzéseidet kell tisztáznod magadban... Mert amíg én mondjuk egy jó pasi esetén azt gondolom, hogy hú de jó lenne vele, meg elképzelem mit tudnék vele kezdeni, addig egy jó nőre csak irigykedek, hogy pl. milyen nagy mellei vannak, milyen szép az arca, és azt kívánom, bár én lennék ilyen.
"Még nem igazán volt komoly kapcsolatom, pedig sokat segítene, hogy akkor most hogyan is állok ezzel a dologgal."
Nem kell előre eldöntened, hogy hogyan is állsz. Majd meglátod, amikor komoly kapcsolat adódik.
Szerintem ha már elgondolkodsz ilyeneken, biszexuális vagy, és ahogy mondod, nem homoszexuális, mert az ellenkező nemet is megnézed. :)És ez teljesen természetes, hogy egyik pillanatban az egyik nem vonz jobban, a következőben pedig a másik. Tapasztalatból mondom.
20/L
PONTOSAN ugyanígy vagyok ezzel a témával, mint te, csak 20 éves vagyok... Nálam még annyi a kiegészítés, ami hozzáad a zavartságomhoz, hogy volt egy pedofil tanárom, aki miatt félek a pasiktól. Mondjuk most kezd megoldódni a "gond", ugyanis szerelmes vagyok egy srácba... :)
Eléggé körbejártam a témát (ha van valami kérdésed, írhatsz), de röviden azt tanácsolnám, hogy úgy vagy normális, ahogy, ne próbáld megváltoztatni, kihez vonzódsz, kapcsolatba azzal kerülj, akivel jó hatással vagytok egymásra, a többi "apróság" ne zavarjon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!