Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit szólnátok, ha...

Szülők! Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a (14-16 év körüli) gyereketek kipróbálta a marihuánát?

Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, nem próbáltam ki. De közel álltam hozzá, de visszautasítottam. Amúgy sem kellet volna, de eszembe jutott amit apukám mondott mikor 10-11 éves lehettem. Azt mondta, (szó szerint) hogy ha megtudja hogy valami közöm van/lesz a fűhöz kitapossa belőlem a lelket is.
2010. máj. 10. 18:13
1 2 3 4
 31/31 Kozel22 válasza:
100%

20-as!

Ha mellette jól tanul és nincs vele semmi baj, akkor valószínűleg semmit nem rontottál el, nem kell túldramatizálni.Azért beszélgess vele róla kicsit,mert hétvégente elfér,de azért ne vigye túlzásba. Én 17 voltam mikor jobban rákaptam, aztán írtam egy kitűnő érettségit, és most az egyetem padjait koptatom :)

2013. máj. 28. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!