Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit szólnátok, ha...

Szülők! Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a (14-16 év körüli) gyereketek kipróbálta a marihuánát?

Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, nem próbáltam ki. De közel álltam hozzá, de visszautasítottam. Amúgy sem kellet volna, de eszembe jutott amit apukám mondott mikor 10-11 éves lehettem. Azt mondta, (szó szerint) hogy ha megtudja hogy valami közöm van/lesz a fűhöz kitapossa belőlem a lelket is.
2010. máj. 10. 18:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%
HA csak egyszer próbálta ki akkor szeirntem nem kéne akkora szidás.DE ha másodszorra is akkor nagyon nagy büntetés!Mert ha egyszer sem próbálja ki akkor később fogja amikor nem lehet ellenőrizni és sokkal többet.
2010. máj. 11. 21:24
 12/31 anonim ***** válasza:
62%
Miért olyan nem lehet, hogy valaki EGYÁLTALÁN NEM próbálja ki? Nem igazán látom ebben a gondolatmenetben a logikát őszintén szólva...
2010. máj. 11. 21:33
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondtam anyámnak... Kiakadt, de nem csinálhatott semmit. Azt mondta, annak idején o is kipróbálta, és oké, csak ne szokjak rá.
2010. máj. 11. 22:01
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 16 voltam, Hollandiában voltunk cserediák-kapcsolaton...mondanom sem kell, hogy kipróbáltuk a dolgot. Mint már előttem is írták, nekem sem jött be, csak rosszul lettem tőle. Amikor hazajöttem, mindent elmeséltem a szüleimnek, erre ők kérdeztek rá, de mivel láttam, hogy nem gyanakvásból kérdezték, hanem érdeklődve, ezért persze mindent elmondtam. Jót beszélgettünk és ennyi. Szerintem kicsit túlzás a "több hét szobafogság" egy próba miatt.
2010. máj. 12. 10:42
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
:) érdekes kérdés.Had próbálja,el se kell mondania nekem.Tapasztaljon minél többet,hibázzon ha neki az kell,itt vagyok ha baj van.
2010. máj. 12. 12:46
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék ha a 16éves fiam csak kiprobálta volna..
2010. máj. 12. 23:48
 17/31 anonim válasza:
100%

23:48

Ezt hogy érted,hogy örültél volna,ha a 16 éves fiad csak kipróbálta volna?

2010. máj. 13. 19:13
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha tőle tudnám meg, akkor beszélnék vele, hogy milyen volt, és próbálnám abba az irányba terelni, hogy ne ismételje meg. Megköszönném, hogy beavatott. Én is kipróbáltam, ugyan sokkal idősebben, de ezzel nincs nagy baj.

Ha mástól tudnám meg, akkor csalódnék. Persze akkor is beszélnék vele.

2010. máj. 13. 20:40
 19/31 anonim ***** válasza:
15%

Ha fiú:"Gratulálok fiam!Haladsz a lejtőn lefele.Akarod folytatni??Remélem nem." ha azt mondaná,hogy de igen,akarja folytatni,és nem szokik le róla,akkor jól pofonvágnám és 1 hónap szobafogság..persze sz.gépet meg mobiltelefont használhatna.Meg csak ő hozzá jöhetnének a haverjai,ő nem mehetne sehova.

Ha lány lenne:"Lányom,hogy lehettél ilyen tartatlan?Ki tanított téged erre?" és persze vele jó sokat beszélgetnék erről,hogy miért ne drogozzon,meg hogy hova kerülhet,ha továbbra is ezt csinálja.És persze a büntetése ezek után sem maradna el,2 hét csavargás nélkül,barátok és barátnők nélkül+2 hét mobiltelefon nélkül.Az internetet használhatná ő is,meg a tévét is.Azért nem zárnám el mindentől olyan hosszú időre!

2010. máj. 13. 21:12
 20/31 anonim ***** válasza:

23:48-as vagyok

19:13-asnak: Tudom hogy a fiam rendszeresen használja, attól félek hogy függő lesz, de mindezek mellet kitünő tanuló, nem tudom mit rontottam el :S

2010. máj. 13. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!